Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetiri godine!!! A mostar 30 godina drzi rusevine! Sramota
Ako su politicari ko u BiH korumpirani, a kazu za ukrajinske da jesu, trebace im 30 godina i opet nece sve biti zavrseno!
Najmanje 10.
Pravoslavna "vjera mira i bratstva"
Siledžije i krkani
U posljednje vrijeme u komentarima citam toliko 'obazrivosti, ma ogorcenosti o sudbini Palestinaca, stradanju Iraka i Avganistana, nepravdi koju su cinili Englezi nad Irancima i Indijcima, stradanju urodjenika Amerike, Juzne i Sjeverne, od kolonijalista'... Dajte, rusofili, majku mu, izjasnite so o sadasnjem trenutku: postupcima Rusa u Ukrajini, o proslosti je toliko toga vec znano. I molim premijera Johnsona da se naredni put, pored engleskog i ruskog, obrati i na ' jeziku srpskog naroda'.
Nisu rusofili već plaćeni ruski botovi. Pune su sale ruskih botova koji rade na iskrivljivanju javnog mijenja i destabilizaciji. Osmišljaju se teme i organizovano se komentari pišu
Problem je za vrijeme Zelenskog i ranijeg predsednika korupcija u Ukraini bila najgora u Evropi slicna kao i kod nas i postavlja se pitanje kada dodje novac kako ce zavrsiti, cisto sumljam da ce narod imati neku korist.
SSSR je to sve izgradio nakon pobjede i oslobođenja Evrope od nacizma...lako će opet da se obnovi i izgradi nove gradove!
Fašisti sa zapada ga srušili. SSSR opet napravio, da. 2022 fašisti sa istoka ga opet uništili
Isti nacisti i danas nose iste simbole, pa ti sad vidi koji su to! Ista zlodjela rade po Lavovu kao i u II WW...vežu za stubove i udaraju, muče, skidaju do gola...žene, djecu, stare, sve koji nisu za nacizam ili su samo Romi...progledaj dok nije kasno...isto je bilo prošli put...isto su tako govorili za tada već formirani SSSR a počelo je na samom kraju I WW
kakve četiri godine Černihiv i Mariupolj će se oporaviti za 50 godina. Nisu Ukrajinci glupi da napišu da će trajati toliko kad im trenutno treba moral
Lagala je grade da voli balade
Agresori napolje!
Mi se jos nismo oporavili...
Bitno je da se rat zaustavi a izgradice se. Materijalno se da nadoknaditi i popraviti bitno je da se zaustavi stradanje naroda.