Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je neugodno da je član Predsjedništva BiH na američkoj crnoj listi zbog korupcije, dok je to domaćem pravosuđu svejedno.
Meni je neugodno kad mi se neka poziva na islam a na glavi nije propisni hidzab.
Dobro su bili britancima dok su im bili robovi i kolonija a sada kada su ravni njima onda nisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne seri mala, bila si ministrica jedne od najmocnijih zemalja u svijetu i igras kartu ugrozenosti i bespomocne zrtve. Jesi na tako vaznoj poziciji uradila nesto za muslimanke u svojoj Velikoj Britaniji?
Pa šta, to je realnost. Ne pripadate evropskoj kulturi... I pod time mislim Evropskoj kulturi zaključno sa polovinom 14. veka
Ova samo ima muslimansko ime i nema veze sa Islamom, e sad da je ona propisno odjevena da nosi hidzab, da klanja 5 vakat namaza, da je cedna i moralna zena e onda mozes reci da je muslimanka.
Dzaba uredjen svijet, Britanija, predrasude na svakom koraku
Ali je veliki pomak u svemu jer bila čelu stranke. Koliko znam i gradonačelnik Londona ima pakistanske korijene.
Muslimana je sve više po Evropi i Americi na raznim funkcijama. Nisu to više doseljenici ili gastarbajteri nego završavaju škole i ranopravni građani su tih društava. Drugo smo mi kada imamo još ove feudalce koji se naježe na pomisao o građanskoj BiH. Sadiq Aman Khan (8. oktobar 1970 - ) je britanski laburistički političar koji od 2016. vrši dužnost gradonačelnika Londona.
Mene interesira zašto na klixu nije bilo ni slova o Mesićevom izlaganju prije 3 dana koje je trajalo oko 2 sata. Niti sinoć o Komšić Ivinom. Izgleda stvarno lojalni negator genocida se pita.
ma izmišljena priča od strane Hrvata .
Bila je i ona baronesa Warsi nju popljuvaše muslimani u Lutonu jer nije dovoljno muslimanka a opet otjeraše je iz vlade jer se nije slagala s podrškom Izraelu tokom konflikta u Gazi. Helićka je zasad sigurna, ništa ne progovara o ravnanju Jemena.
našim je neugodno kad je nepokrivena na poziciji
Gradonacelnik Londona je musliman. Mislim da ova prica o nekom izvucenom kontekstu.
Samo oni muslimani koji zive na Zapadu znaju kako je u tim zemljama i sa koliko se predrasuda stalno suocavaju, posebno zbog islamofobije.
Mogu napustiti zapad, kad god hoće.
I meni je neugodno zbog Bakira i Fikusa pa nikom nista !!!!!!
Predarasuede su najvece zlo. Mjerilo standardi injie vjera boja koze podrjeklo idelosoko politicko ili neko drugo odredjenje vec kvalitet znanje nauka strucnost.
ova izmišlja a neko jedva dočekao da napiše.i ovaj kljix ne bira.
Svi smo ljudi šta je problem