Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nategnuće je postignuće, nema šta.
jel ljepsa od naseg zeljke cvijana...
samo u Bosni ovi naši paraziti se čitav život zalijepe za fotelje,valjda zato što ne znaju ništa ......
Otvorila onlyfans
Odradis posao za Amere i NATO,izgubiš izbore al te čeka namještenje u neprofitnoj organizaciji doduše sa odličnom apanažom!Ovo neprofitna vjerovatno znači sto dobiju to i podjele izmedju sebe..na kraju god.nula profit! Teško Evropi sa ovakvim političarima a vecina je ovakva!
droljica..
Ode u lobisticku firmu Tonia Blera
Twerka u noćnom klubu?
Mijenjam sve clanove Isak klana za Sannu. Lijepa, pristojna, inteligentna ... ima sve sto ovi indijanci nemaju.
Imala je 34 godine kada je preuzela duznost 2019 a ne 37!!!
Bice savjetnik za rodnu ravnopravnost odnosno parazit na budzetu poreskih obaveznika.
Lijepa zena, priroda i elegantna pa cak i kad nije u politici. Nase na balkanu vecina se oblace kao fufe,ne drze do sebe, zderu i locu..
Vrhunska ckapi
Sad može na miru partijat
Baš me čudi da će političarka koja je pohvale za postupanje njezine vlade s pandemijom Covid-19 dobiti posao u 'neprofitnoj organizaciji u Londonu'.
Sevap bi bilo dat joj 5x6cm da se iživljava malo
Zamisli da se ovo desi kod nas? Od kada je Špirić, Genjac, Izetbegovic, Dodik,Komšić, Nikšić, Bećirević, Čović, Čavara, Majkić,Bevanda,Dzaferović, Salkić.... svi u prosjeku 30 g.Od moje osnovne škole pa do sada sve isti a 35 meni je g.Ajd ko mene *ebe mene su zajebali ali daj da nam to ne urade isto mladjoj generaciji.
I pocnu se bavit rodnom ravnopravnoscu i zelenom tehnologijom haha
Ona muza varala javno a opis uz naslov - brojna dostignuca ... onaj poljubio fudbalerku koja se sa poljubcem hvalila a njega hoce da lincuju. Klix papucari obozavaju ovakve clanke dok spremaju rucak svojoj gazdarici
Ima novi posao na Instagramu. Savjetuje kako da zauzmeš pozu