Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato je u Srbiji jako popularan
Ako je ona zaista doktorica psihologije, onda bi trebala znati da nije etički dijagnosticirati nekog na daljinu, a posebno nekog s kim niste proveli dovoljno vremena da bi dali stručnu dijagnozu. Ne branim Putina, nego profesionalne psihologe koji se ozbiljno bave ovom strukom.
Uvazena gospodja, kaze da je i ruski narod koji podrzava Putina i ubija u njegovo ime, takodje kriv i treba biti okarakteriziran kao zao i neuracunljiv.Slazem se s njom, jer svi svjetski zlikovci kroz istoriju nebi mogli pociniti genocide, bez podrske velikog broja sljedbenika u svom narodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka stručnjakinja da mišljenje o Von der Lajen, Bidonu, Makronu, Đonsonu, Zelenskom... Sigurno su iz njenog ugla svi divni ljudi. Mainstream mediji prenose gluposti kako bi tačne i loše vijesti ostale tajna.
Ne mogu staviti like na ovaj komentar. Neka klix cenzura
Vidi se na njoj da je kretenka. Ne treba psihijatar
Rat je najlaksi nacin bogacenja kriminalaca.
Ništa novo nije rekla
osladila se vlast
a šta je Trump , imbeci...l sa vlasti .
Saučesnik NAROD!?!?
Jao naslova a ovaj americki gori od njega cccccc
Propaganda je cudo
Jao ko mu sudi, zapadni lideri redom narkomani, alkoholicari i pedofili, a to da su i marionete koje sluze korporacijskim interesima znaju i mala djeca.
Zao i neuračunljiv su i atributi bakinačkog kabadahije. Fali još samo ono priglup.
Svakoga ove bivše nacističke zemlje procjenjuju samo ne sebe.
Svi su oni u 5 deka.
Pa takvi su manje vise svi vladari
a sta su amerikanci, bolesni izvraceni, izopaceni masoni koji se igraju s ljudima