Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuge majko mila. Gdje ovaj svijet ode. Ovakvom diktatoru dati nagradu za mir. Lik pozatvarao samo 70 000 profesora u zatvor jer ne misle kao on. Očekujem puno dislike na ovaj moj komentar od ograničenih SDA botova koji se osjećaju Turcima. Živio sam u Turskoj i volim Tursku, ali ovaj lik je diktator. Tko to ne želi da vidi ima neki mentalni problem.
Covjeka koga je izabrao narod mogu samo islamofobi nazvati diktatorom, koji samo brani da mu tipovi kao ti ruse drzavu i prave drzavne udare. Zivite u svom svijetu fantazije i ne mijesajte se u zivote dobrih ljudi. (Radi posjete - uzp)
@Hao De mi objasni po čemu sam islamofob? (Samo argumente). Po čemu mu ja rušim državu? I kakav UZP? Zbog čega me stavljaš u koš ako sam iznjeo činjenice koje ćeš bilo gdje na internetu potvrditi? Šta ti uopšte imaš sa turskom? Evo ja dole živio i svaki sam dan sa nekim iz TR u kontaktu. Jesi li ikad razgovarao sa nekom ženom na istoku TR? Islam nije neki klub da obučeš dres i da si odmah to. Ovaj propagira isti islam kao i SDA botovi. Selam a gleda kako da ukrade i uhljebi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Luda kuca,sad se svadjaju sad se lizu.
Donio mir u Siriji i Iraku.
turska je medju najvecim neprijatelja bosne na celu sa akp partijom ditib (turska islamska zahednica u njemackoj) i sivi vukova!! nikad više pod tudju ruku!! 🇧🇦⚜️
hahahahahahahahahhahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hinja godine, sjedi na 50 stolica !
kad je obana dobio, erdoganu treba duplu dati
Pa kad je Obama dobio koji je izpalio više raketa nego Trump, što nebi mogao dobiti i turski predsjednik ponekad upadne u teritorije druge države.
Lik koji je bukvalno rekao da ce da posalje vojsku u rat u Siriju da istrebljuje kurde, koji od Finske i Svedske zahtjeva da mu salju sve za koje on smatra da su nepodobni... taj diktator da dobije Nobela za mir? Pa najbolje ukinuti nagradu.
Ja šta ima ovih BOTOVA čim je nešta u vezi jeben SDA oni POBUDALE Ne sipmatišem Erdogana AL POVUKO je par jakih poteza i u ovim teškim vremenim ne samo za svoju zemlju nego i za čitav DUNJALUK .....
Nobelova nagrada za Ukrajinu se podrazumijeva. Jos jednu da dobije ako zavede red i na Balkanu, jer je jedini koji ima kapacitet za to.
Najbolji predsjednik trenutno
Ove Nobelove nagrade samo imaju smisla za naucne radove, a ovo za mir je najveca glupost.
Bezbeli Brko je Tito naš.
Hahahahhahahahababbababababbahahhahahab pa prije macron treba da dobije lil 100 puta sa putinom razgovarao od kad je pocelo
pa sta je ovo u kakvom mi svijetu zivimo hahahahaha nadreality bgm