Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci vise i ne kriju, cinimo genocid i moramo brzo zavrsit, raja se buni!?
O kakvom mijenju on priča kad svi vide da ubijaju goloruku djecu i žene, na slikama nigdje nikakvih vojnika Hamasa, zločinci jedni
IZRAEL FAŠISTI ZLOČINCI UBICE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije niti cudno jer niko u svijetu ne voli to sto radite tj ubijate neduzne zene civile i bebe... sramite se!
Kakvo je trenutno mijenje u Americi imam osjećaj da bi Putin pobijedio Bidena da se kandidira
moracete se dogovoriti s arapima jer vam drzava ni na sta ne lici sva u cekpointima i vojsci
Itekako vas je, svijet zamrzio, žao mi je poštenih jevreja, ali evo Izrael drži Coca Cola,evo već je krenulo, samo što nedužni konzument strada zbog vas
Pobili ste preko 4.100 djece sram vas bilo i to nikad necete oprat.A jedan narod ne mozete istrijebit kao i nas sto su pokusali,pa su dobili kontru da nas nije zaustavila j...na medjunarodna zajednica nebi nas jos ovako zajb..ali.
Uuuuuuu
Ehud Barak je oduvijek bio umjeren i realan. On je izgubio izbore u Izraelu nakon što je 1999. pristao na Palestinu koja bi obuhvatala 93% Zap. Obale i Gazu, kao i kompromis oko Jeruzalema. Jaser Arafat je to odbio, a Ehud Barak izgubio izbore.
Vidili smo koliko i kako ste se promjenili. Samo vas treba igorisat, nema razgivora i saveza sa zlocincima. Djecoubicama..
Iskreno se nadam da ćete skupo platiti za zlo koje nanosite nesretnom palestinskom narodu.
Uvukao vam se strah u kosti, samo polako, bit ce vam jos i gore.
Zidovi Ukraine su Donirali Zlatnu Kupolu za treci HRAM koji treba da grade Zidovi na temeljima dzamije Al Aksa! Milione dolara vrijedan, imate na youtube video projekat gotov i slike kako treba da izgleda HRAM za Sotonu!
"američkih zvaničnika....sa sve većim brojem poziva na humanitarnu pauzu" - Cuj zahtjevaju pauzu u izvrsenju genocida i urbicida. Valjda de se ispusi cigareta, a onda cionisti mogu nastaviti sa masakrom Palestinaca. Nemam rijeci, bas su humanitarni.
To znači na jebat će se Arapi vam mame kasnije
dolazi iz gujice u glavu. niko s mozgom ne vjeruje vise u suplju o 'terorizmu' odnosno pocinju kuziti ko je stvarni terorista
Onaj ko ih gura u rat može uvijek i da ih zaustavi ! Figure su na stolu i Svijet sve vidi !!!
Neznam ko ce imati obrazada kaze da je jevrej ili izraelac neznam cemu se nadaju ovi neljudi.
Posto je Njemacka zauzela stav i STRANU, i s obzirom da su dvaput " izgubili" velike ratove, onda mi je bilo lakse. Stali su ponovo na gubitnicku stranu. Vrijeme ce pokazati svoje. A i cionisti-jevreji su dva put dobili po zubima, jednom od Perzije, drugi put od Rimljana. Treci ( posljednji) put ce biti kombinovano, od svakog naroda na bliskom istoku pomalo.
Zidovi se ne biju sa Hamasom, vec sa palestinskim narodom, a namjerno javno govore, sto su prihvatili i svi mediji na Zapadu u tzv. demokratskim i civilizovanim zemljama, jer ako bi pisali da se ubijaju goloruki i nevini palestinci tada bi svi shvatili da se radi o genocidu. Ali, bez obzira sta se pise u medijima, svima je jasno da se radi o genocidu nad palestincima, samo se svi na Zapadu prave ludi i okrecu glavu od te cinjenice.