Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno vam je to...
Gore, na putu je da postane neuspjela drzava.
Na putu je ka nestajanju
Svi isti. Svi brinu za šaku taoca a u svojim kazamatima drže na hiljade taoca
Dosta vaših lazi i gluposti odo spavati
Emela Burduovic za par lajkova daje medijiski prostor Mariu Karamaticu da propagira u Haagu presudjenu za UZP nekadasnju Herceg-Bosnu. To je radio i Senad na Face TV. I onda se pitamo kako nenormalno postaje normalno i odakle nam fasisti na vlasti.
cuj? nisam znao. :)
uvijek je i bio samo nije se znalo sad se zna pa svi ko fol upozoravaj nesto,a da se nije saznalo nastavili raditi kao i prije
Svi ste vi isti samo se metode razlikuju.
Nema veze i da su diktatori ako su američki prijatelji to jest njihovi diktatori ako me shvatate
Naravno da ne podrzavam szvari i zlodjela koja je radio ali prosto je fascinantno kada je Brkica znao da su opasnost za svijet. Znao bukvalno prije 100 godina.
Sada se pitam sta je stvarno istina.
Ne brinite,Brics će vas sve izliječiti od opasne bolesti!!!
Nema to veze sa Benjom, drzava je takva manje vise od njenog osnivanja sto se vec vidi decenijama.
Palestina će za mjesec dana postati punopravna članica Brics+. Glavni problemi Izraela i njihovih sponzora će postati:Russija,Kina,Iran,Azerbejdžan,Turska itd.