Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ovog poznavao i gdje ide i Vojkovici ce mu biti Banjsko Ljeciliste.
A Fadil iz zatvora predizbornu kampanju vodio i visio na društvenim mrežama
Kod nas takvi dobiju vece funkcije...
Sda mafiju treba u zatvor
Pa Forto ovoliko para doznači na račun tatine firme kao pomoć kantonalne vlade, Nermin više ukrade u traktorima, Dino član narko kartela, Asim uzme više da naštima tender, al' jedini za kog kažu da je jači i od Boga je Abel Baltić.
Singapur je postao gospodarska velesila kad su promjenili zakone i zapoceli rat protiv mita i korupcije... ali su poceli na vrhu kod najvecih lopova. Zato je danas Singapur jedna od najsigurnijih drzava za investicije.
Sto bi zeleni botici rekli - "Strpase nevinog covjeka u zatvor"...
SDA Singapur: "Ovo je napad na Singapurce!"
udar na singapurce a dvaput ranjen
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bombastican naslov pa za 557,939.14 Maraka godina zatvora tako sa je slicno kao i kod nas I ljudi singapore je 7x manji od kantona sarajevo i changi im je jedini zatvor ( mjesto gdje se nalazi 14 ustanova )
Korupcija je najveći zločin,razara društvo
Na Netflixu ima serijal o Singapuru, obavezno pogledati.