Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šokantno je da Palestinci na Zapadnoj obali umjesto otpora čekaju da dožive isto što i Gaza, a očigledno je etničko čišćenje u toku.
Ako mirno zive i rade ko ce ih dirati i zašto bi
I brkica je omad isto tako opravdavao bombardovanje odredjenih cetvrti
Svak drugi dan po prosjeku privremeni režim u " izearelu" dobiva 3 aviona pun najsmrtonisnije oruzija i municije direkt iz amerike
Dok palestinci na Z. Obali dobiju 200 puškica, Izrael od Amerike dobija 20 milijardi USD u oružju i municiji - pa ti vidi ko je ter or ista.
Isto to radi vasi u zapadnom Mostaru. Brzo ce se cuti.....
Smrt fašizmu, sloboda narodu! Jel' i ovo govor mr.žnj.e dragi kl.ik.se?
Ko vas preplavljuje oružjem
Viva....
Ko bad preplavljuje oružjem
Izrael se brani je tacno koliko ti si mi drugi haha
Izrael se brani hahahhahahahaha ojjj na sta je ovaj svijet spao. Brani se i palestina da znas. Možete vi sta hoćete ali nećete koliko hoćete