Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Topovsko meso u sluzbi rusije. Kao sto su bili "Bosanski srbi"(a bosanac,rodjen i zivi u bosni) u sluzbi srbije.
Ee jeste i spletkarili s Rusijom protiv Ukrajine...eto sad se "braća rusi" okreću i protiv vas...nisam pristrasan ni prema kome...eto ih tamo, al ko drugom jamu kopa, sam u nju pada !!
Zamisli naoruzati milion nezadovoljnih ljudi.Genije.
I to bi bio definitivni kraj vazalskog rezima u Minsku
Bjelorusija će pasti pod rusku vlast,bit će to krvavi rat.
Džaba vam sve kad ste opet dio SSSR. Niste se makli ni pedlja zbog toga diktatora Lukašenka kojeg Putin sačuva na vlasti. Ne znam samo za koji se rat spremate. Koliko vidim protiv "unutrašnjeg neprijatelja". Ali narod uvijek na kraju pobjeđuje.
ArasBL3 a kolko dugo ste vi glasali za Dodika?
Sto ne objavite da je Ukrajina juce napala aerodrom u Minsku sa 6 dronova, ili ne odgovara da se prica kako Ukrajina napada drugu zemlju
Sad ce neko reci da je to ruska propaganda, ali nije jer sam to citao u Ukrajinskim medijima i njihovim telegram kanalima posto se s tim hvale
...marš yebo ti pas mater rusofilnu trolašku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)