Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ko Milosevic -Bulatovic 1992 protiv BiH,odbrambena mjera,a klanje na sceni.
samo sto ukrajincima nije embargo pa mogu da se brane, mada se ne treba zaboraviti da su dobrovoljci iz ukrajine zajedno sa rusima pljackali, silovali i ubijali po bosni, mada, podobar broj tih kerova zakopan je u bosni
Ukrajinci su dominirali u pokoljima, posebno u Žepi i snaperisanju po Sarajevu!
Putko mora i bjeloruse mobilizovati. Sve se cini da ce kroz godinu nestati ruska federacija
Jutros gorivo 3,60 KM, kako ide sa cekanjem da se Rusija raspadne???
Jel sad malo jasnije zasto je Harkov pustan??? Kad se uzme karta, vojska je sad daleko od Kijeva i sjevera, bice rastezanja do besvjesti, "belaj ce poceti kad se spomene neko AustroBugarsko ordenje". By Dino Mehmeda Mujkic!
Ruskom svijetu-hvala i doviđenja.
Rusija koristi samo 20% svoje vojske u Ukrajini i to većinom tehniku iz 80ih dok ne isprazne magacine sa starom opremom a posle će da pređu na novu.
Mora otvoriti sjeverni front, kako bi smanji pritisak na jugu. Logican potez. Medjutim...
Jel to nestalo Rusa?
Kad prvi Bjelorus pogine u Ukrajini zarad Putinovog interesa to će biti kraj Lukašenkvoj vladavini.
Hitler Milošević Rašo i Putin.Ista spika "odbrana"
IZBACITI BJELORUSIJU SA SVIH SPORTSKIH TAKMIČENJA, ZA POČETAK!!!!