Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove koji pišu zašto ne odemo u Rusiju kad je tako u tako... Upamtite dvije stvari: prva - nije riječ o tome gdje se i kako živi, druga sve ja svijetu u ovim momentima je bolje od Bosne (pa čak i onaj nesretni Kazakhstan od neki dan). Sad možete misliti gdje smo i što smo u svijetu...
Fora je u tome da ako izbije rat posljedice ce da osjeti dobar dio evrope. Sta mislite ko se jedini ogradjuje od rata i pravi neutralan? Njemacka. Odbija bilo kakvu pomoc Ukrajini. Zauzima stav kao i Svicarska tj zeli da bude neutralna iako se rat sprema uveliko. Ovdje se ljudi dijele na Rusiju i Ukrajinu a ako krene inflacija uzrokovana sukobom sta mislite koga ce najvise pogoditi? Balkan eto koga a samim tim i nas. Navijajte za mir a ne za rat.
Da bi napredovali pozovite gđu Ajhors i Palmera da vam budu medijatori!
Ukraina je spasila Bosnu...sad NATO drugacije gleda na BIH !!!
Normalno jer amerika zeli rat pod svaku cijenu.
Mislis zeli da odbrani svoje interese ? NATO je dao garanciju 99te da se nece siriti prema istoku, sada je bukvalno pred vratima Rusije, hmm, zamisli Rusija stavi raketne sisteme u Kubi ? ah da to se desilo, zamalo nuklearni rat nije bio. U ovoj krvolocnoj americkoj kampanji samo moze evropa i rusija nastradat, a njihove banke profitirat. Svako ko misli drugacije je naivan.
@sunowrath nije bio odgovor upucen tebi, ti si paglu za bilo kakvu konverzaciju. pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)