Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada će kazati evo hamas neće da pristane moramo im djecu ubijati!
I ko da vama vjeruje?
Neka se Gaza preda da sa nje Izrael radi sta zeli, je zapravo sto Blinken indirektno govori.
Ovo je kljucno - "Iako je Blinken tvrdio da je Izrael prihvatio upućeni prijedlog, njega su izraelski lideri demantovali navodeći da neće zaustaviti rat prije nego što poraze Hamas". Sad se fol liptica prebacuje na Hamas, a izraleci odmah hladno rekli da ne dolazi u obzir taj dogovor.
Palestinci traže trajni prekid vatre i povlačenje izraelskih ter***rista odmah sa sve teritorije!!??? Jel to se ne moze ispuniti????? ...ili izrael drugim riječima trazi zatvorenike da dobije pa da nastavi za par mjeseci ponovo!!????
ko laže a ko istinu govori
S𝙫𝙚 𝙨𝙪 𝙩𝙤 𝙤𝙗𝙞𝙘𝙣𝙞 𝙜𝙚𝙣𝙤𝙘𝙞𝙙𝙖𝙨𝙞 𝙞 𝙩𝙖𝙠𝙤 𝙞𝙝 𝙩𝙧𝙚𝙗𝙖 𝙞 𝙩𝙧𝙚𝙩𝙞𝙧𝙖𝙩𝙞. 𝙍𝙖𝙩𝙣𝙞 𝙯𝙡𝙤𝙘𝙞𝙣𝙘𝙞 𝙐𝙕𝙋 𝙎𝘼𝘿 𝙞 𝙄𝙯𝙧𝙖𝙚𝙡.
Pa trazite da se Rusi povuku kao okupatori onda neka se i IDF povuce jer su okupatori. Nikad kraja licemjernim ponasanjima.