Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 1991 i Pustinjske oluje, SAD bombarduje zemlje gdje žive muslimani. Tačka. Milioni su ubijeni, desetine miliona raseljeno i on priča neke gluposti.
Odavno ga vi oblikujete po zeljama Izraela.
Kako može optuženi ratni zločinac Netanyahu, za kojim je UN-ov tribunal raspisao potjernicu i nalog za hapšenje, da uopšte danas govori pred skupštinom tog organa?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izrael ima pravo da se brani A DRUGI???????????????????? Da cekaju da ih ovi sahrane.
Pa ko im uskraćuje pravo? Eto Hamas je udario 07.10., jer kaže brani san o Palestini "od rijeke do mora". Ok jaro, sanjaj i dalje, ali previše je upravo Palestinaca zaplatilo zbog tog njihovog sna. Isto tako i ovaj Hezbollah - produžena ruka Irana. Rade sve što im oni kažu, a Libanon kao država ispašta.
@gouser026 ham ass je nista sta bi im ja bio spreman
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerika je izgubila podrsku medju Arapima. Uvidjeli su to, pa im je haos jos ostao jedina opcoja kako bi izvukli neku korist za sebe. Izrael u tome gleda svoje interese. Na kraju ce Arapi imati sigurnu korist, jer naju sta izgubiti.
OU.. A kako ce tek vas oblikovati jednog dana najmocniji kojem niko ravan nije svevisnji!
OU.. A kako ce tek vas oblikovati jednog dana najmocniji kojem niko ravan nije svevisnji!
Iran preko Hezbolaha huška a svoju guzu je u hladovinu ostavio pa ga sad nigdje nema a ima vojnu moć kao i Izrael osim sto nema Atomsku,,hinjskimalo
A ko ih je to napao?
Antony Blinken je Amerikanac Jevrejskog porijekla. Kaze da Izrael ima pravo da se brani, kao da cijeli svijet ne vidi kako se Izrael brani. I nikog vise ne interesuje sta se tamo desava, osim straha da se konflikt ne prosiri. A najvjerovatnije hoce, obzirom na nacin na koji se Izrael brani.
Koji je ovo dvoličnjak
Samo fali da kaze "Nemojte da mislite da cete odvesti.."
Preko 90 usa senatora ima dvojno amer.izral drzavljansto...nije ni cudo sto podrzavaju. To amerika kao zemlja ne podrzava. Ali evo i ovaj je poceo mijenjati retoriku...nacin na koji se brani. Kad vidjese vuleta juce tad im doslu i petaDu u glavu.
izrael nema pravo da se brani, jer je okupaciona strana, a ne okupirana.
Sve velike civilizacije prije nas su dozivljavale KRAH neke vrste na svom vrhuncu postojanja i postignuca.Nasa era lagano ide ka kraju ,nemamo vise postici puno ,siti smo svega ,nagonima se opet priklanjamo kao divljaci (busimo se,tetoviramo,drogiramo itd itd) nazadujemo ponovno u majmune samo je problem toliko oruzja u rukama "majmuna" .Na vrhuncu smo a to je mozda i dosadno red je za RESET ocito je
Možda ste Blinkenu ti Bayden namirisali plin i naftu u Gazi pa vam se ne napušta dok se ne očisti teren!
Blinken Povucite nosače aviona i podmornicu i rat 100% staje!!!
Gospodine Blinken Svaka država ima pravo na samoodbranu ali Izrael je u Palestini i srušio je sve i poubijao,bombardivanje Libana i Sirije je napad nije samoodbrana!
A odakle hezbolah ispaljuje rakete na Izrael ??? Da nije možda sa mjeseca ili je ipak iz Libana i Sirije ??
Odluke su davno donesene, treba ih samo sprovesti..