Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi radi plana napada na Iran, da razrade strategiju i odrede pocetak, a Gaza je naravno samo izgovor. To su svjetski prevaranti.
čuj , ubistvo Sinwara otvara šansu za pomirenje!? A obrnuto, ako oni odgovore to nije pomirenje, je li? Pitam se stvarno dokle ovi misle ići kada cijela svjetska javnost je uvidjela šta se tamo čini. Snage otpora su otkrile pravo lice Izraela u ovoj godini dana.
Kakav Iran ,napadaju ga 70 godina. Kako ne razimijete vise dacsu to isti igraci Iran je tu da ovima ih Izraela spremi teren za veliki Izrael ,Siriju su im spremili ,Irak su im spremili ,malo jos imaju oko Libana posla ,hizbula im to sprema ,samo im je problem jos Turska i dio gore Sirije Idlib i eto velikog izraela,isti kao na zastavi im.
Turska je od Palestine udaljena kao Neum od Save, a Iran je od Palestine udaljen kao Neum od Tunisa, i ooet Iran je taj koji pritekne upomoć Palestincima, a i nama su pristizali. Da ne kažem koliko je Iran daleko od nas. Erdogan puno zuji, malo meda daje. Da ne pominjem da nije pomenuo pitanje Bosne kad je Švedska ulazila u NATO, da kao član OHR dopušta Šmitu aparthejd nad Bošnjacima koje je uzeo u amanet.
Niko nam nije pomogao u naoruxanju osim Irana, a sto je dolazilo pola su Hrvati sebi uzimali
70% naroda u Iranu prezire Islamisticku vlast
Kad god je on otišao tamo neka pizdarije je bila
De ne tisra. BOGA VAM. Netanjahujev advokat. Kakvo primirije.
Ne vratio se
. Pa USA zeli staviti Fatah da upravlja Gazom. Nitko im nece oduzeti zemlju. Fatah bi bio i na zapadnoj obali i u Gazi, mir bi bio, nitko ne bi umirao i put prema 2 drzave je vjerovatniji nego u kombinaciji hamas u Gazi Fatah na z.obali, biti ce slazem se vazali zapada ali ce bit zivi i imat prosperitet
Zašto su ubijane vođe Fataha? Zašto su na Zapadnoj Obali gdje oni vladaju konstantni decenijski upadi, hapšenja i ubijanja???
Ofiras se drug.
Glavni logisticar.
Primirje ili zaustavljanje bi moglo kada bi se uklonio Benjamin,ovo samo produzava
Dolazi po instrukcije.
sotona