Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael i nema suverenitet, niti ce ga ikada imati. Zar mislite da Izrael nakon svega moze opstati kao drzava, Izrael je sebi potpisao kraj.
A o ovome sve vrijeme šute. Ne smiju kući. Blizu 60.000 Izraelaca iz sjevernih pograničnih zajednica ne može vratiti kući, a područja su i dalje uglavnom napuštena. A ovamo...'ta će ba Hezbollah?
Blinken indirektno porucio Izraelu da vrate suvsrinitet odnosno da imaju razlog za napad na Liban. Cionististička posla.
suverenitet*
Nema ovaj svileni sta poruciti Izraelu, vratili bi oni suverenitet odmah, samo kad bi mogli. Ne bi ovoga ni pitali.
Genocid
Da li ovo važi i za Gazu i Palestince kao narod. Malo li je ubiti preko 20 hiljada djece i žena u pojasu Gaze od oktobra, možda oni nisu ljudska bića...
Palestina je izgubila suverenitet 1948.
Jel Gaza izgubila suvernitet?
Jest mi ih zao... Sve mi suze niz leđa idu
Oy vey! Blinken šalji vojnu pomoć Izraelu dok je Biden još kognitivno sposoban
imal iko da u ovo vjeruje
Murate, nemoj Murate...
Hajmo Janeziiiii sad penale izvesti kako treba