Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokazani kompletan kretencic, i veoma nesposoban
Ima li ijedan sposobno hrabar novinar da ga moze dobiti za par pitanja da ga priupta za odnos Hitlera prema Jevrejima i dugogodisnji odnos Amerike, UN-a ,Izraela i Evropskih zemalja (vecina) prema Narodu Palestine . Ima li razlike u istrebljenju jedne Nacije .
Ustaj hitleru dozavrsi poso...
Sta rade č i f u t i americi i svijetu.Nema ih vise od 20 mil u svijetu a citav svijet vuku za nos...
Vladari iz sjenke, koji upravljaju Amerikom, rekli mu da primirje baš i nije najpametnija opcija. Jer ukoliko bi došlo do primirja, premalo će stradati palestinskih civila. Omjer stradanja u svakom sukobu između Izraelaca i Palaestinaca, 1:10 je u korist Izraelaca.
Decenijama se govori kako je uzrael industrijska i vojna sila i jedina demokratija na bliskom istoku a da su palestinci najgori i najsiromasniji ali kad dodje do sukoba cjeli zapadni svijet pomaze jaceg nije li malo cudna vojna i industrijska sila?
Konfuzija je ogromna! Ovo definitivno niko nije mogao predvidjeti! Sada kada je blokada Gaze razbijena, oni već tri dana ne znaju koliko je Palestinaca izašlo... To stvara haos i paniku. A ljudi im zarobili visoke oficire i jednog general-pukovnika.
Pa zna se ko podržava Cioniste! Da hoće se i Rusija ovdje uključiti, pa da snabdiju Palestince najsavremenijim oružjem!
Misliš da neće ? Naravno da će to uraditi ali u rukavicama.Preko Irana,Hezbolaha i Sirije.Yebaće im Baćuška majčinu majku.Gotovi su ovaj put.
trzno se da ga cia i mosad ne raznesu pa obrisao...