Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto prije primite BiH u NATO i rijeseno ce biti sve na Balkanu. Sada ne se smije oklijevati.
nek si mu rekao
LIČNO MISLIM DA POMNO PRATE SITUACIJU I ČEKAJU DA KREMALJSKI MONSTRUM JOŠ ZAGLIBI U UKRAJINSKOM BLATU, PA ĆE PREKO NOĆI ULETIT OVDJE.. TO KAD SE DESI BIT ĆE DEFINITIVNO ZNAK DA JE RUSIJA BIVSA II. SILA SVIJETA I DA RUSIJU VISE NIKO NECE UZIMATI ZA OZBILJNO. REALNO!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Normalno kad u Evropi imas jednu Rusiju, Bjelorusiju i Srbiju. Sta drugo ocekivati. Uvijek izvor zla, nestabilnosti, diktature i ratova.
A mi smo eto medvjedići dobrog srca
lupaa bubanj,zveci zvecka..pa to gori nasa satra...rece jedna pjesma..a u istim g...vn..ma su sad svi na cejlom dunjaluku...ima li kakvih neobicnih oblacica??????ima li joda?????
Korona je i izmisljena da bude zavjesa sto krije rat, ko skonta zasto skonto je.
Pa ako mu sad ne uzmete sve što ima, onda ste nikakvi imperijalisti! Zauzmite Rusiju čitavu... beje mi se! Pa je rasparčajte na komade, na entitete i napravite im Ustav Daytonski pa nek se blokiraju, preglasavaju, rotiraju, je*u mater svoju!
Mračne prognoze za evropu a gore upravo pišu kako SAD rješavaju BiH probleme
Sisanje motke drugim rijecima
Ovaj zadnji odgovor ono bukvalno kad nam se digne...
Mislim da stabilnost licemjera iz EU vidi o koncu Dvostruki arsini su pokazali Vase pravo lice. Treba Ruse kazniti sankcijama ali treba i Izrael zbog palestinaca,USA zbog iraqa, Afganistana,svih onih arapski proljeva ali ne vi ste pokazali lice.ne bi me čudilo da bih ode u nato ali da u slučaju agresije na nas ne uradite nista.nasli bi vi razlog kao Ameri u iraqu.
Ma ja, znaju oni vrlo dobro da Rusi šalju snage i na Balkan.
Pa da su se Ukrajinci ujedinili sa Cecenima kao i sa ostalima koje bi Putin da zgazi, drugacija bi prica bila. Ovako se ukrajinci uzdaju u amere, ameri muljaju i prodaju oruzje, evropa kilava kao i uvjek a narod gine. Da predsjednici svoje sinove salju u rat nikad rata ne bi bilo.
Udari Blinkene ako smijes energetske sankcije, pa nas komplet posalji u kameno doba.
Nece bajo moj, para vrti gdje burgija nece, zavrnuli im sve pipe kofol a plin i nafta i dalje kapaju😹😹😹😹 Da im zavrnu to, evropa do jessni u mraku i kopljima bi se gadjali. Koliko je ovaj rat isceniran nismo ni svjesni
Kakav je ovo svijet postao svi nesto pozivaju i osudjuju , ima li ko konkretno stav muski ?
Univerzalna načela ratne propagande sažeo je Sir Arthur Ponsonby (1930.) misleći pri tome na 1.svjetski rat:1) Mi ne želimo rat; 2) Neprijatelj je isključivi krivac za rat; 3) Vođa neprijatelja je đavo; 4) Mi se borimo za dobru stvar; 5) Neprijatelj namjerno čini zlodjela, a kada mi pogriješimo, to je uvijek nehotice; 6) Neprijatelj se koristi nedopuštenim oružjem; 7) Naši gubici su neznatni, a protivnički golemi;
8) Našu stvar podupiru umjetnici i intelektualci; 9) Naša je misija sveta; 10) Izdajnik je onaj tko sumnja u naše izvještaje.Zvuči poznato? Naročito stavka pod br. 10) je trenutno prilično aktuelna Inače, od Sir Ponsonby-ja potiče i citat: "Prva žrtva rata je istina."
A Blinken trlja ruke od srece, jos jedna pobjeda, da uniste EU...
Sad su svjesni da BiH, Albanija, Kosovo i Makedonija moraju u NATO, a poslije sa Crnom Gorom i u EU inače će im Balkan postati druga slaba tačka poslije Ukrajine, Ova ruska avantura će ih koštati milijarde, a neka se ovo i smiri i sutra zakuhaju sa Kinom sa slabim tačkama evropske sigurnosti raspast će se NATO i EU. To je ono gore što on spominje da može doći. Evropa će opstati koliko bude jedinstvena.
https://twitter.com/periucs/status/1499687543830364162