Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vrhunac ... ljigavosti ... 🥵🤢🤮🤮🤮🤮
Prošlo je vrijeme kada nam je jedini izvor informacija bio CNN, moj Blinkenu. U nepovrat.
Toliko znači o demokraciji Američkoj .....
jel to ta cuvena demokratija u koju se kunu i koju promovisu?
s mamom ti huskam
Kako padaju maske. 80% izvršnih pozicija u finansijama i medijima u USA drže Jevreji kojih je manje od 3% udio stanovništva. Zato svaki USA predsjednik prije nego da zakletvu uzme kapicu i pred zid plača.
To je ta americka demokratija i sloboda medija, koju smo i mi osjetili na svojoj kozi u vidu Fokusa, Fejsova itd.
Blinken, Biden a i čitava Američka vlada su inače poznati u svijetu kao borci za slobodu govora i slobodu mišljenja.😂😂😂😂😂😂
Da nije Al Jazzire ne bi mogli vidjeti razmjere ciljanog zlocina , ima ona stara " CNN snima mjesto ispaljivanja projektila, a Al Jazzera mjesto gdje ti isti projektili padaju" , svaka cast na njihovom radu.
Konta kako ja uredjujem CNN tako nek i oni Al Jazeeru haha
Jel tako i u SAD uticete na novinare?
Kad je cilj održavanje okupacije Palestine sredstva se ne biraju.
Istina se ne treba kriti
Blinken koji je došao u Izrael i kszao: "Ja sam prvo Jevrej, pa tek onda US MVP."
Drugim rijecima, nemojte biti brutalno iskreni i objektivni, nego to sve upakujte u plavo-bijeli celofan. Istina ne ide u korist genocidasima.
Gdje je sad demokratija: nezavisni mediji.
Smješni ste i ofirni....TO VI RADITE PREKO ZAPADNI MEDIJA!!!