Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hamas je več pobijedio doveo je Izraelsku vojsku u Gazu tamo ih ubijaju kao na traci , okrenuo je čitav Svijet protiv Izraela od Južne Amerike do Australije pa i sami Jevreji protestuju protiv države Izrael , Hamas je pobjednik , a mrtvi civili na sve strane
Inače sastanku s Blinkenom su bili samo ministri poslova Egipta i Jordana ostali se nisu odazvali.
Pa ako gledas na kratko,na nekoliko sedmica,onda ok. Ali,ako pogledas na duze staze ljudi su otvorili front sa njima i iz velike blizine ih gadjaju,unistavaju tenkove,buldozere,oklopnjake. Sad kad su krenule ulicne borbe nema ravnanja avionima,moras izaci na cistinu majstore i zauzimati. Krenuce logistika jaca i onda ce ovo potrajati. Gine se na obe strane,ali nece ovo zavrsiti lako i brzo kao sto je planirano.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto uopšte prihvataju da to cionističko pašče dolazi u njihove države kada u naprijed znaju i stavove i ishod sastanka.
To da cijeli svijet shvati koji su ovi poltroni i ljigavci, Egipat i Jordan vode dva cionistička plaćenika
Pa šta je Egipat učinio za Palestince prije nego je nastao Hamas, ako je Hamas ispirka. Egipat je davno priznao israHel da bi oni profitirali na tom mirovnom sporazumu koji su potpisali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Arapski režimi se boje za svoj opstanak! A to ovaj Bidenov kretenčić ne može da skonta, jer glup ko k....... Ukoliko se rat nastavi, i svakodnevno slike ubijanja dječice nastave dolaziti, Raina bi mogla završiti ko Marija Antoneta, a Sisi bačen sa nekog prozora.....Američki interes je da rat stane odmah, al kad je neko glup, tu pomoći nema!
Kako ih nije sramota uopšte izaći i reći bilo šta. Ovog Blinkena ne treba ni komentarisati, ali je isto tako zastrašujuće da se ta ista američka "administracija" petlja i u BiH. Šta misliš šta su nam spremili?
Taj blinken i dodika našeg hrda hehe
Hamas je jedina Palestinska formacija koja brani Palestinu i Palestince od cionističkih okupatora,koji teroriziraju Palestince desetljećima....Na Zap. Obali nema Hamasa pa Palestinci trpe stalni teror
... kupuje vrijeme ... zasad - uspješno.
Arapskim svijetom i dalje vladaju izdajice Osmanskog carstva, njihovi građani i danas placaju izdaju englezima i njihovim imperijalistickim nasljednicima SAD-u.
Američki Goebels
prvo mora obustaviti ubijanje civila pa tek onda pregovarati i traziti od hamasa da pusti taoce a da izrael odgovara pred medjunarodnim sudom za ratne zlocine
100 miliona Egipcana kao najveca sramota i spomenik podanistva u povijesti ljudskog roda.
Hahaha,pa to su vasi saveznici u genocidu nad palestincima mrssss
Izrael je davno presao granicu i postao ratni zlocinac. A SAD podrzava Izrael tako da sami postaju zlocinci.
SAD su odavno ratni zlocinci. Samo sto su najjaca drzava pa svoje ne daju u Hag niti ih sami procesiraju. Niti ista sto urade smatraju ratnim zlocinima, iako bi drukcije mislili da neko drugi uradi sto oni sami rade.
Cim ste prihvatili njegovu posjetu i podrsku genocidu,vi ste donji.Tacka. Jadan je vas uticaj i odgovor na ovo sve,jadan.
Sere Jordanac a Izraelska ambasada u sred Ammana.
Znači da je i Vlada FBiH cionistička!!!!
Egipat je svoje šanse prokockao…