Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran Rusija će se na kraju ispostaviti kao najveći borci za svjetsku pravdu jednakost i slobodu
Volimo te Iran izdrži nalete sotone
Veliki pozdrav za ove Kabirijeve botove, dečki malo više morate nam o Iranu, trudite se pričate nam o životu kakav je tamo, o njihovim problemima, pričate nam o željama Iranskog naroda, ali ponovo nedovoljno, morate pojačati te iranske dnevnike što gledate da nam možete malo bolje ovuda komentare o Iranu pisati vi Kabirići
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izrael napao sve zemlje oko sebe i truli zapad moli te iste zemlje da ne odgovaraju jer to ne bi bilo u redu i pošteno!
Iran je mudar, svi smo vidjeli ko su i šta su, pametnije je da idu preko proxyja i obogaćuju uranijum. Kad razviju atomsku, gotovo je, ne mogu im ništa.
Izrael je Iran napao avionima, nije ispaljivao projektila sa zemlje. To je bitan podatak. Rizikovali su i dobili nagradu - mogu da prođu. Sledeći napad na Iran će biti dosta dublji i širi. Rusija nije pre 5 godina instalirala PVO sisteme u Iranu koji bi mogli da prave Izraelu probleme. Sad je kasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zivila Rusija!
Naravno da će uzvratiti pa će onda uzvratiti Izrael i tako sve do izbora u Americi a onda će krenuti pravi okršaj, na koji Iran više neće uzvraćati, jer neće moći.
Navijač sam Irana al nema smisla i spaljivati rakete dronove koje Izrael obara bez problema, a Izrael pogodi sta hoće kad hoce i ubije koga želi. Prevelika je razlika u kvaliteti oruzja
To se mora pametnije raditi. Čekati da Amerika oslabi a to neće još dugo potrajati...
Pa uzvraca mu svaki dan preko hezbollaha. Iran svakodnevno ubija izraelske vojnike, izrael je taj koji slabob izgleda.
Kako bi bila reakcija zapada da su rusi ili neka muslimanska zemlja uradili sve sto sad " izrael" rade
nesrazmnerno se tretiraju potezi obje strane. kad ovi svijetlo plavi, raznesu zgradu u tudjoj zemlji i pobiju ljude, u medijima je narativ o branjenju i toboz oslobodilackim potezima. kad se zlocinci nazovu pravim imenom, i u skladu sa tim im se onemogu dalje naoruzavanje, svi ce deeskalirati.
Iran izgleda sve samo ne slabo klixe.... Ta jedna ili dvije cionistixke bombe/rakete sto su prosle uspjeli su pogoditi šupu sa alatom..... Impresivno nema sta.
Ako vide naslov klixa ipak će uzvratiti kako nebi izgledali slabo
Reako je Ali Hamenei jutros: kaznit cemo ih za ovu grešku, da im više nikad ne padne na pamet da nas napadnu!
Ma o cemu vi pricate bolan,kakvom rubu eksplozije.Kakvo je to ratovanje ako ja tebi javim kad i gdje cu da te napadnem.Dajte malo ukljucite te mozgove i shvatite o cemu se radi.Bliski istok pripada Amerikancima i Izraelu.Ovo malo sto se dobacuju raketama je samo suplja prica.Izgleda nista niste skontali poslje korone
da li je moguce da zemlja sa 8-9 miliona maltretira 200-250 miliona komšija i cijeli svijet?
Kako to da sad sda botovi podrzaju nevjernika Putina.
Vidimo svojim ocima sta cionizam danas radi u Gazi...prije toga je bio Irak, Libija, Sirija...Iran, zajedno sa Kinom i Rusijom predvodi osovinu otpora NWOu.
Iran, Hezbollah, Hamas, Huti....su sada u prednosti. Da li su taoci vraćeni, da li je Hamas opstao i postao popularniji, da li je Hezbollah išta manje slabiji poslije pejdžera i gubitka Nasrullaha? Da li se jevrejske izbjeglice mogu vratiti na sjever i jug? Ne samo da je uspostavljena ravnoteža nego je 'iranska alijansa' evo nakon godinu dana korak ispred neprijatelja.