Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Iran moze spasiti muslimane od prokletog Izraela. Arapi i Turci lizu dupe Izraelu, koji je oteo zemlju palestincima
Uzmi dva metra konopca u Pennyju i objesi se o šljivu.
Može Iran pokušati spasiti Palestince, ali u konačnici radioaktivna pustinja bez ijedne žive duše gdje je nekad bio Iran ne može pomoći nikome.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bez obzira na vjeru i naciju, cini mi se da ovo nece izaci na dobro. Polako ali sigurno svaka drzava na svoj nacin se priprema na najgore, uvod je definitivno bio Covid, nije metak rat, bojim se da nas ceka mnogo gori scenario, dovoljno je da neko "ubaci" mnogo smrtonosniji virus. Uglavnom masa ce da strada kao i uvijek.
Dal mile podrzaje iran obzirom da su iran i rusi veliki saveznici
Ameri švercaju demokratiju u Iran.
Cim bendzi na vlast dosao odma nered
Kad čovjek pogleda to tamo gdje generacijama žive i umiru u tako bliskom zlu i zavadi i nikako stati, mogu samo reći da i malo cijenimo ovo mira šta imamo.
vazduh treperi kao da nebo gori. Sprema se oluja.
avioni NATO-a cijeli dan lete iznad BIH i vjerovatno šire. Lijepo se vidi s Igmana.
Jedina muslimanska država koja donosi odluke u korist muslimana je Iran, ostali se ucmaruju Izraelu i Americi, pa vi razmislite
Rokajte Mercator , Dukatela biljni namaz sa 80 feninga na 1.20KM sve im ebem cifutsko
Zato Bendžamin dolazi u Bosnu da nakupuje metaka i kaboom srvarcica i 10 Despota za Irance da ih zbuni u startu sa skalamerijom i limenim grobovima.
Podrska Iranu...U ime Boga zelim poginuti u svetoj zemlji Palestini 🇵🇸
Pogini ko ti brani.
Jbt, koja debilčina.
"Dok je SAD pokušavao sklopiti nuk. sporazum, a koji je doživio najveći poraz 2018. g. kada su obje strane odustale od njega,.." Novinaru ovo ti je jednako tačno kao i Šmitovo jučerašnje laganje pred  engleskim zvaničnicima. Prvo kažeš tezu "da je SAD pokušao sklopiti stabilni mir", a onda lažlnivu kontratezu "da su obje strane odustale id njega". Znaš ti dobro da je luđak zvani D. Tramp jednim potezom pera, da bi ugodio AIPAC-u i Netanjahuu, jednostrano poništio Sporazun.
Ne znam jesu li fakat ljudi glupi ili im je ispran mozak vise da nemaju cim razmisliti i vidjeti kakav nered rade ovi ameri sa ovim zidovima dole, kakvu nepravdu i torturu podnose palestinci vec godinama i kako svi licemjerno okrecu glavu od toga...tako su nama Srebrenicu pustili a ne daj boze da nisi za ukrainu
"Dok je SAD pokušavao sklopiti stabilni nuklearni sporazum sa Iranom usred zategnutih odnosa, a koji je definitvno doživio najveći poraz 2018. godine kada su obje strane odustale od njega.."
Na terorizam cionista,odgovorili osvetom.
Formira se situacija u kojoj Iran mora jačati svoje odbrambene kapacitete, a u isto vrijeme radi se pritisak da se ne daje oružje Rusiji. Na taj način se pokušava smanjiti isporuka oružja Rusima jer regularne sankcije ne djeluju.