Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je vrjeme neke nepravde nastupilo, tolika sila i tehnika na goloruk narod Gaze se primjenjuje, tolika djeca. Baš čudno vrijeme došlo glume silu u Gazi a kriju svoju nemoč u Ukrajini.
A što se čudiš ?? čemu toliko isčuđavanje ? Pitanje za tebe, što je narod Gaze goloruk, a zašto je Izrael moćan ?
Bas onako kako su britanci i ameri nametali i mešetarili 40tih u Palestini tako marfi, schmidt i ambasade namecu i meću Bošnjacima danas
I spominjat cu vam licnu listu u redakciji sve do trajnog bana
Na temama o israelu sve je govor mrznje. Al sami predpostavite u kljixu sta o vama I toj drzavi mislim
A tel a Viv? Kao 8iro9ima!
lahko je režat ko ljuti pas kad imas dovodne cijevi iz amerike, kad se one skrate i ukinu onda će biti kuknjava samo takva
F klix
Ljudi ratuju već godinu dana, a ovdje redakcija Klixa, rođena jučer. Kakav glup naslov
Opet Bošnjaci drvlje i kamenje na Amere, a već sutra kada uvedu sankicje Dodiku ide likovanje ;)
mislim da je kraj izraelu ubrzo
Londrc sretna!!!!!!!!!
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Niste malo zakasnili. Izbjeglice sa sjevera ne smiju da se vrate evo duže od pola godine, a stalno vježe nove kako napetost i prijetnje se redaju. Gubite stanovništvo na sjeveru bez obzira što ih štiti Iron Dome. Vidjeli su da Hezbollah ima projektile takve brzine da mogu probiti štit.
Libanonci najmanje žele ovo. Došlje i oni koji vršljaju po Libanonu desetljećima žele ovo.
Sada ovo hoće da očiste i oni koji to nisu uradili 1966/67.
Čovjek kad pogleda ovu mapu, zasto Liban i Sirija ne učestvuju u Europskoj Ligi prvaka, Euroviziji, Ligi nacija? Pogledajte mapu bliži su Europi nego Izrael koji učestvuje u svako europskom takmičenju.
Oni su u stalnom ratu, kako misliš bliži li se
Razlika je što Hezbolahu ne mogu zatvoriti granične prijelaze kao Gazi, a to znači neograničen dotok oružja iz Irana. Koliko se Izrael muči sa malom i bijednom Gazom već godinu dana, gdje kontrolišu i ptice koje ulaze, šta će ih tek čekati u Libanu, rat barem od 5 godina.
Lako je prijetiti kad ti Amerikanci stoje iza leđa
Čujjj ?? a ko je dao amerikancima oružje, narpedak, tehnologiju ?? Bacio im sve to s neba Bog, samo njima ?? a drugima zabranio ? jel to ?