Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas se uzivo prenosi nestanak jednog naroda od strane onih koje zapad naziva demokratskim drustvom. Muslim da civilizacijski nismo odmakli od onoga nivoa na kojima su bili Kelti i Vikinzi
Pisao bih ali banovace me KLIX. Ko ih j...!?
Molim te dragi Boze pomozi ovom narodusvijet je zakazo :(
Hahaha sto se AI boji kletve i Boga nedadose mi objaviti komentar
Bićete svjedoci... ovaj narod će se dići iz pepela... Allahuekber
E jedino ako napisete da je ovo super stvar jer time Izrael potice kriticko razmisljanje i podstice nagon za samoodrzanjem, necete dobiti ban....a sve drugo vodi banovanju ili brisanju komentara....kako god, molim Svevisnjeg da na svojoj komandnoj tabli gdje pise "Planeta Zemlja" pritisne taster za vracanje na fabricke postavke
I mi smo davali tj. mjenjali dijelove uniforme za cigare i duhan nekom efendiji na Bilalovcu 93..mi ratovali i cuvali mu selo a on trgovo..posteno.
Efendija, jesi ovo ti dao minus? Hahaha..
To je logor ako hrana i odjeća čeka na egipatskoj granici i ne daju joj da uđe da se podijeli gladnima i bez dovoljno odjeće. Užasno!
Ne jedem ni ja više, ne mogu priuštiti. Kafa 4KM, cokolada mala 3,5 KM trešnje 11KM. Meni plata ista vec godinama
Iz dana u dan Netanyahu i njegova banda potvđuju da su spremni za Haga... Nadajmo se da ćemo ga tamo vidjeti, kao i njegove podivljale ministre (a i Putina, Šojgua i ostale vođe ruskog mahnitanja po Ukrajini)
Interesantno je da mediji sirom svijeta opisuju tu civilizacijsku tragediju kao da se radi o pomoru pilića. Kao da je radnja smjestena u 13 stoljecu, pa o njoj danas pricamo, kao o necemu sto se desilo davno, ljudima cija lica ne poznajemo i zbog toga da napisemo nesto cime cemo plijeniti paznju ljudi i sto cemo u konacnici dobro naplatiti.
Da su pilići, do sada bi dobili hranu i vodu. Bio bi pritisak jer pilići su živa bića.
@gazi00000ja Boli zapad ona stvar za jadnim Palestincima. Sad cijela Evropa gleda evropsko prvenstvo. Nemaju oni empatije sekunde