Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A je li eu odlucna da se bori protiv fasista u BIH
@HBposkok - Sačuvaj me Bože kuge, gladi i hrvata !! - to piše na katedrali u Magdeburgu (Njemačka) 😉
Dok je od početka ove godine od gladi umrlo 4 miliona ljudi... o tome niko ne priča i niko se za njih odlučno ne bori
Imam direkt informacije od momka koji radi u osnovnoj školi u njemačkoj da direktorica hoće da uvede u vrtiću sobu za masturbiranje, da bi se djeca na miru pripala,momak u malo posao nije izgubio protiveci se toj ideji, eto sta je EU i ta ucjena će nas čekati za koju godinu...... Fuuuuuuj
cisti satanizam
A jel EU odlucna da se bori protiv Islamofobije i uznemiravanja zena koje nose nikab. Zasto ne zabrane novcano kaznjavanje nosenje nikaba, za pocetak? Pojedine zemlje EU npr Francuska, uvela je novcanu kaznu za nosenje nikaba i to u iznosu od 136eura.
@okozaokozubzazub ...isto tako kaznjavaju u nekim zemljama za nenosenje nikaba...zastupas isti princip i u ovom slucaju?
@okozaokozubzazub u bih se nikab nosi jer im placaju za to.
I ne treba ih diskriminirati, te ljude treba liječiti,jer to nije normalno stanje ljudskog organizma, a svako odstupanje od normalnog je abnormalno, i zahtijeva stručni tretman !!
E stari umjesto da srce vezes za Boga ti ga vezes za djavola!!! Svako ko se zalaze za retrogradne ideje, prava i slobode koje su nemoralne neka ocekuje sudbinske kazne!!! I Korona kada se posmatra s "krajnjim pojavnim razlogom" jeste rezultat prkosenja Bogu!!! Zelimo li sada zemljotrese.......ili poplave......
Šta im je sad ovo I na kraju, zar nije LGBTQ? Još malo pa će biti LGBTP, P kao pedofili
Ma bjezite vise "savremenici" s svojim retrogradnim, nemoralnim, idejama i filozofijama zablude koje ostavljaju "grobnice ubijenih" iza sebe. Okrenite se k tome da se "covjek" sacuva na nivou "najljepseg i potpunog sklada - kako ga je Bog stvorio" a ne da ga gurate na "animalni nivo". Ta prava koja propagirate su ozivljenje vjera u Djavola!!!@
Ko vas vise maltertira jadni nebili.
Mene samo zanima kako bi se homofobi odnosili sutra odnosili prema svojoj djeci kad bi saznali da su homoseksualci.
Prvo se izborite sa fasizmom, a svakako onda i sve ostalo... Daleko ste vi od postavljenih ciljeva
Diskriminacija je i ne dati ljudima za pravo da ne tolerišu stavove LGBT populacije! A ako vi želite da silom nekog uvedete u pravo za koje vi smatrate da ga treba imati onda je to već jako upitno i naginje oktroiranju vlasti, nekom totalitarizmu da ne kažem grublje riječi. NIko te ljude ne maltretira ne ubija ne progoni ali ima svak pravo da se s njima ne slaže.
Vi ste tirani globalisticki. Trudite se da razjedinite narod na rasnoj, vjeskoj, seksualnoj osnovi. Vi ste zlo.
Više sa ja od njih smatram ugroženim. Ne smijem ni reći javno da sam protiv toga, odma naleti horda ovih LGBTIQUOKLHAHAU HA HU i govore kako sam djubre. A o mojim razlozima takvog mišljenja da ne govorim. Tu bih vjerovatno robije dobio.
Eto o tome ja govorim. Gay lobby je najjači lobby na svijetu.