Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa iskreno ne vrijedi u ovakvom sistemu živjeti bolje je ovo sve pocistit
Kako si to zakljucio legendo
Tako ste "osudjivali" zločine u Bosni a ništa niste poduzimali. Kada je armija BiH bila na ulazu u Banjaluku, onda ste rekli "STOP".
Sve je reko, hoce pauzu , ma treba odjbt tu EU , ionako ce se ubrzo raspasti tj. ostace samo zlotvorske pro americko-cionisticke vlade koje podrzavaju pokolj
Nekad stvarno pomislim da klix čitaju samo low IQ tipovi. Komentari na nivou djeteta od 10 godina.
To je protiv međunarodnog humanitarnog prava
Evropa se uopšte ne pita! Vazal Amerike!
do sad je bila IZOLIRANA a sad je potpuno IZOLIRANA pa im Gazi sada treba pomoci... kobajagi
Ovi se samo oglasavaju reda radi. Niti imaju mehanizme da zaustave Izrael niti to zele.
nije ni tvoje maslo za ramazana,svi ste vi isti ne postoje ljudska prava za sve,sve je farsa,sloboda govora i ostale nebuloze takozvanog demokratskog svijeta su sa ovim dogazdjajima pale u vodu ogoljeni ste,uzdaj se u se i u svoje kljuse i nadaj se najboljem!