Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji bolesnik moras biti i ovo izjaviti . koje vi vrijednosti Eu gajite . Zar svako nije nevin dok mu se ne dokaze krivica. Jos tenkom ubiju cocjeka u svojoj rodjenoj kuci . E U je Z l o t v o r isto kao i I Z R A E L
Ubistvo Sinwara samo bi trebalo da ujedini sve frakcije koje se bore protiv c......!!! A ova izjava me ni malo ne iznenadjuje , to je misljenje 75% europe.
SLABO PREDVIĐAŠ IZGLEDE
Gluposti....i to zna i sam.....al et tek da nesto kaze tj opravda
Demokratija je najsmješnija riječ današnjice...
Propaganda i drogiranje masa
U medjuvremenu Izraelski avioni u b i j u par desetina ljudi, medju njima i gradonacelnika jednog grada u Libanu.
Ja mislim da bi najviše izgleda za prekid vatre bilo da je onaj dron jutros našao onog u krevetu.
Ovaj još nije ništa shvatio.
Amerika i Izrael su ucinil EU maskotom za svoje interese, nesto sto je Putin vec davno rekao da je to samo pakt za svjetski poredak
Korijen problema su okupatori tuđe zemlje!
Ubistvom do mira ili oružjem do prekida vatre EU 2024.
Osvetničko ubistvo, osumnjičenog jedne strane bez ikakvog sudskog procesa treba da otvori vrata miru? Ne budite smiješni!
S ovim izjavama pere prave ter0rist i činceZlo, a svi znaju ko su ;@
Da mene neko ugnjetava kao sto ugnjetavaju Palestince, ja ne bih birao nacine za odbranu.