Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je sve žešća, kao i javnost u većini zemalja. Netanyahu se nada pobjedi Trumpa, inače bi stvarno mogo završiti u Hagu. A tu mu je i mjesto, skupa sa Putinom.
Kad se sjetim vasih izjava i podrske na pocetku napada Izrajela..
'Njemci su uništili naše porodice i domove, nemojte nam vi uništiti nadu' - pisalo je na brodu koji je doveo izbjeglice u Palestinu 1947. Tačnije ilegalne migrante.
To su ovi što danas uništavaju porodice i domove svojih domaćina.
Ovi iz EU nesto govore, a ovamo podrzavaju Izrael. Zemljo otvori se.
Nase komsije hrvati su na strani izraela.
Da nije Amerike taj problem bi se odavno riješio
Samo istinom tuci.
Ovako su i nas branili e kad smo pokrenuli ofanzivu, odma stani dejton potpisuj. Palestinu i taj narod ostale zemlje moraju naoružat ako misle da Izrael stane.
Ziva istina,ali najsmjesnije je sto se kod nas provlaci prica kako su nam Amerikanci najbolji prijatelji i kako su zaustavili rat,a oni 4 godine gledali kako stradamo,a da nisu prstom mrdnuli,u stvari jesu,kada su nam uvodili embargo na uvoz oruzja da nam onemoguce da se branimo.cim smo stali na nogi i cim su vidjeli da bi mi mogli u kontru,odmah su uskocili.
AsterBlistok Da, Rusi su bombardovali položaje odakle su srpske snage tukle Sarajevo, a američkim dobrovoljcima je podignut spomenik u Višegradu. Amerika je, a ne Rusija, stavila veto na Rezoluciju o Srebrenici u UN-u. Živjelo slavno botovanje!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na granici BiH i Hrvatske su tajne sluzbe Hrvatske vrbovale Konakovica, Heleza, Niksica, Cudicku i mnoge druge, da pomognu u sprovedbi i legalizaciji drzavnog udara u BiH kojim bi se FBiH stavila pod hrvatsku kontrolu i uspostavio aparthejd nad Bosnjacima. Klasicna veleizdaja za koju treba da odgovaraju pred institucijama BiH i samim narodom.