Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina je jedna od najboljih država na svijetu, samo nam mediji ispiru mozak o tome kako je kod nas sve najgore.
upravo tako. a postoji druga strana medija. postoje biznis vijesti. tamo se cesto mogu naci pozitivne vijesti.
jeste, jasta je. kad se nikad nije iz nje izaslo naravno da je najbolja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako dijete moze ici samo u skolu i djevojka ili zena ici kuci u 11 sati navece sama, to je raj na zemlji. Ekonomija i sigurnost su u cijelom svijetu uzasni, samo sto mi ne vidimo dalje od naseg praga. Nama je bitno ko je srbin, ko je hrvat, ko je musliman. Naravno svi Bosanci.
Ja sam jednom kao srednjoškolac, jednom kao student u Sarajevu bio žrtva razbojništva usred bijela dana! Ja se Boga mi mirno šetam ulicama po Njemačkoj, dok u Sarajevu lako budeš izboden u tramvaju.
Imamo mi pametnijih stvari neg bavit se terorizmom. Jos nam samo i to treba.
Mora da će rat.
Jedini t, er.o.. ri.s ti na svijetu su Amerika ,Evropa i njihova izmisljena država I z.ra .el
Sta kazu podstanari???
hehehehehehehehhehehehehehehehehehejejejjejejejejejejhrhehehehehhheheh,,,, crkoh od smjeha,,,,,,,,zavisi kako definisete terorizam
Dobra moja domovina, samo treba zapadna plata da bi život bio Dolce Vita. Najbolja zemlja za novac potrošiti!
mars
@User173 Jel to vrhunac tvog vokabulara? Moram priznati da sam zadivljen.
Bosna je najstabilnija drzava u Evropi, jedino HDZ i SNSD su nestabilni elementi
Nece na svoje
Sura Er-Ra`d - Grom/ 42 Spletke su pleli i oni prije njih, samo Allah je Gospodar svih spletki: On zna šta svako zaslužuje. A nevjernici će sigurno saznati koga čeka najljepše boravište.
Vic godine,nerijesena ubistva,jlude gaze autima kao u losim filmovima,mafija u vezi s politikom,mito i korupcija na svakom cosku ali eto kao sigurni smo od terorizma
opustite mozag gledaje zivu istinu na yt-kanalu mani te se Hamdije i ibrahima
Čokolinda na ... znamo mi čemu
Ako pitate Igora Stojanovica to nije tako...
pogledajte u njemacku posljedice maovne _______ nemogu da pisem