Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael ali isto Iran ima pravo na samoodbranu. Zanumljivo demokraska evropa nespominje Gazu i šta radi Izrael sa toliko djece i Amerika ista to pomaže pa i Evropa oružjem čine zajedno Genocid u Gazi. Ništa bolje nije sve otkrilo namjeru Izraela, Amerike i EU kao djeca Gaze Žalosno koliko je propala ova generacija ljudi i žalosno je koliko če platit visoku cjenu nepravde.
Ejs zna brisel sta se sprema ciste se atomska sklonista...
nista se ne siri ovo je izmedju izraela i irana nemojte se petljat i nece se sirit
prvo su pustili da Benjamina da radi sta hoce nadajuci se da ce svi palestinci biti protjerani za par sedmicaa i babo ruco ali sasd kad se oduzilo sad se kao brinu,isti scenario kao i u BiH 90ih
Planete su se postrojile za rat ili neku veliku ekološku katastrofu u 2025 koja će imati generacijske, decenijske posljedice. Ipak, najgora situacija je 2030-2034, posebno u SAD ali i velika naučna otkića pokrenut će novu revoluciju u znanosti.
Do 2045 neće postojati niti jedna današnja država. Konvencijom iz 2038, državne granice će se ukinuti a mi ćemo se naći u južnoj europskoj regiji s upravom u Beču. Države kao izvor problema i ratova će biti izbrisane s političke karte svijeta. Međutim ... sljedeći put. Laku noć.
Ima uvijek "šamse" za požar, još ako ga sam potpališ...
Upravo nabavio iPhone 16 Pro Max, statusni simbol, bolji sam covjek sad - sent from iPhone