Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel Iran možda se voza oko Londona ili se vi vozate oko Irana pljačkaši tuđih resursa lopovi pirati i teroriste ste vi
Ako dirnu u Iran dirnuli su u djecu Allaha i svijet nikad više biti isti neće, a knjige pišu šta im je plan Božije jasno kažu da iz Perzije dolazi Mehdi a ove kabalske kažu da će na istoku biti toliko vatre i svijet u haosu da ćemo moliti da stane patnja i da će uspostaviti svjetsku vladu koja će donijet mir a svjetska vlada će na čelu imati demona njihovog, ali nikad nek zapamte dok je svjetla i sunca bit će dobra
Nama ovakvi šalju eksperte za borbu protiv korupcije, a nema većih pljackasa na dunjaluku od Amerike i saveznika im .Napali su i okupirali Irak pod izgovorom atomskog naoružanja, a ustvari cilj bio Iračka nafta I poluge tozla .Iscrpila Ukrajina i Izrarel ratnu pljačku, sada atakuju na resurse Irana ,tačnije Iransku naftu ,moraju ga napasti ili će bankrotirati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba i Iran krenuti da "djeluje u samoodbrani" i uputi brodove u La Manche
Mogu ga Iranu samo podudlati, razvukao ih je od Palestine, Jemena, Iraka, Sirije…. Dok vehabije organizuje noć kocke i kurvaluka u Rijadu.
Septembar 2012. genocidno-privremeni režim u "izraelu" i citav licemjerni zapad planirao i finasirao da vise ne postoji I.R.Iran i sa sve strane podrzao lazne i napumpame demonstracine , a u 7. oktobra 2013 historijski su svi ponižen pred ocima citavog svijeta i to od strane jedna mala grupa koja koristi najjednostavnije oruzije 🤣🤣🤣
Amerima I americkim doberm.nima krivo sto ne migu da uzinmmaju rekkeet i preko sueckog kanala.
Iranu sad ne mozete nista...i vi to znate ...treba Hutima dati dobre sisteme PVO...da ljudi rade posao kako treba...
Briti pustimo Iran...hajmo na Rusiju vojno...
Pa Britanci zaboravili da je kolonijalno doba prošlost. Šta ono bijaše nepežaljena boljka g-dina admirala Čerčila iz 1915 ili 1916.-neuspjeh kao knandujućeg kod obala Turske -blizu ili oko Čanakalea?!
Potezi Huta su za osudu. A šta je onda sa ostatkom Palestine. Za cioniste koji su "režirali" 07.10.- u Gazi je sve legitimni vojni cilj- stambeni objekti, škole, obdaništa, bolnice, objekth UN , djeca, žene... Ako je hamas protivnik-zašto ne targetiraju isključivo hamas, vojno beznačajan u odnosu na armadu Izraela i onog što mu se daje od saveznika.
Britanija indirektni utemeljitel Izraela, Amerika glavni garant Izraela. Nijemo posmatraju a dijelom aktivno pomažu (oružje) cionističko-jevrejske ubilačke aktivnosti -etničko čišćenje Gaze. Nimalo ne obuzdavaju svoje mezimce. Potezi Huta su za osudu. A šta je onda sa ostatkom Palestine.
Čuj njima ponestaje strpljenja, je li to Iran došao u blizinu Londona
Ove osovine zla su htjele i tursku da porobe pa istupise zube kao i u afganostanu....
Napadnite onda šta čekate.
Vidimo i mi da vi jedete indijska vnago
Britanci se uželjeli ratovanja. Gradonačelnik Londona: Veliku Britaniju je izlazak iz EU koštao 140 milijardi funti. Crna kuća i Španija povlače svoje prodove od obale Jemena, a Britanci se pravo nameračili.
Nadulo im se g.vno, pa misle da je srce
Pričaju o ljudskim pravima, državama i njihovom suverenitetu i integritetu a oni sami ih narušavaju. Ponestaje strpljenja? Što, bacit ćete atomsku bombu i zaustaviti rat? Ništa novo za državu koja 1000 godina ratuje i j*be druge zemlje... Bacili bi je vi odavno da ono smeće od države nije blizu Irana i da Iran nema svoje nuklearke...
to jel