Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal ko da nema izaslanika za balkan. Očekujem vijest Burkina Faso šalje svog izaslanika
Boze dragi samo malo pameti treba medju ovim narodima da uredimo nasu BiH da bude kao Svicarska.Zasto ce nam razni bjelosvjetski jebivjetri da nam govore sta treba da radimo.U BiH za svakog ima mjesta nije ni za kog tijesna.
Zasto ne napraviti diplomatsku ofanzivu i ne pozvati Britanskog premijera u posjetu BiH
Svi ganjaju svoje interese preko naših leđa. Mi se marvo bijte, a mi ćemo čips i kokice....
Ovako su i 41 osnaživali regionalnu stabilnost pa je hitler svratio da vidi jel stabilno
Nora ovako dok ne smanjimo funkcionalnu nepismenost ispod 50% pod uslovom izlaznosti većom od 50%, inače postotak mora ići još dole. Ne može ovca ili ovan birati vlast i nekome moć
Matthew objasnio Johnsonu da sada pošalje oficira iz vrha NATO-a. Nije kod Britanaca ništa slušajno, Bosna mora pod NATO kišobran zbog ukrajinske krize. Izbiti svaku mogućnost za ulazak Rusa koje Dodik zove.
Tek sad smo najebali
Ovde na klixu svi neki analiticari covjek jos nije ni poceo raditi vec klixasi znaju unapred kakoce biti. Ako ste vidoviti i toliki znalci zasto vam uopce i mora dolaziti G.Stuart
Tako,tako,samo se drzati britanaca,oni su hrabriji,cvrsci,drcniji,a boga mi i bolji borci od ublehasa amerikanaca.neko mora stati na put ruskom hegemonizmu.
Ako Englezi na svoju ruku salju izaslanika za Balkan onda to pravo ima i bilo ko drugi. Uskoro cemo videti ruske, kineske, turske izaslanike za Balkan takodje. Moze i neki africki, kad je bal nek je maskenbal.
Ovi što mrze BiH umiru.
najvece kancerogeno carstvo,koje se obogatilo trgovino i robovskom radnom snagom,pocinili 2,3 genocida je VB to jeste engleska.gandi je rekao gde vidis dve ribe da se tuku u blizini je englez.odvratna nadmena nacija.oni koji su satirali narode da drze predavanja o genocidu.odvratni ebglezi.volim samo sto su tradicionalni i dobra im je fudbalska liga,ged doduse vecinu klubova drze bogati stranci
Odlazi Kurc dolazi Pič.... E jebemte živote
Ovaj je tvrđi i od Lajčaka i Eskobara i Palmera skupa. Bit će nešto...
Mozda oduzmu i odlikovanje koje su dali zlocincu, četničkom vodji Mihajlovicu kada se usetaju na Balkan.
Ovo neka pustinjska lisica, borio se jos protiv Rommela i ekipe..