Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorizam pred ocima svijeta
Vlada Sjedinjenih država je direktni saučesnik u ratnom zločinu ubijanja djece u Gazi. Vlada Sjedinjenih država je počinila ratne zločine u Afganistanu, Iraku, Jemenu, Libiji, Siriji,....i sada evo svoj zločinački pohod završava i u Gazi. Pri tome Bošnjaci naivno vjeruju da u slučaju rata u BiH, ne daj Bože, Nato trupe, Eulex će zaustaviti sukob?! Pa mislim da ne treba biti previše intelegentan da vidimo u kakvom svijetu živimo.
Dabogda se skamenili, vi i vase vođe, i narod koji sada iz straha govori da se pozuri sa ovim jer bi moglo puknut u svijetu. Stici ce vas kazna Bozija, za sve zlocine i nedjela u svijetu, za sve laži, i podvale kojim se služite. Doci ce dani kada cete vi biti oni koji placu, i koji cete biti ugnjetavani iz osvete, zbog vase nepravedne proslosti. Odpad populacije ste zapravo vi koje ovakve odluke donosite u svijetu nemorala,ubijanja,izgladnjivanja i testiranja raznih.
Za granata imate, za hljeba nemate. Za testiranja viruska imate, za lijekove nemate. #FUCK THE WORLD #FREE FREE FREE PALESTINE!!!
U gazi je genocid
Slučajno naletjeh na film svemogući brus sa jim kerijem i u jednom trenutku vodi dnevnik i spominje sukob izraela i palestine u gazi. Film snimljen 2003. Koliko puta taj sukob gledamo i ponavlja se non stop
cionisti su gori od fašista
Sta ce kerovi cionisticki, zlocini da ne mogu veci, ali vratit ce im se ovo sve kad tad.
7000 djece to je čitav grad ... Zločin bez presedana u novijoj istoriji.