Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao teksta...nista ni s cim. Ovi Britanci izgleda imaju poseban odjel za izmisljanje gluposti.
inace klix ima losa objasnjenja ali meni je ovaj article jasan.
daleko poznata ruska taktika hjebo vojnike, topovsko meso
Buraz dere Wagner po Nato snaga u Ukrajini.
Ova taktika nije novina,novina su samo specificnosti kao koristenje dronova za nadgledanje vlastitih jedinica,dodjela smartphona topovskom mesu kako bi znali kojim osama da probijaju(sve je to novina za ruske snage na podrucju Bahkmuta) Pitam se gdje su rusima padobranci s podrucja Khersona,to su sve iskusni borci,nisu li ih takodjer poslali u Bahkmut ? Kuku njima ako su to spusili,nemos rat vodit bez pjesadije na koju se mozes osloniti,ovi kriminalci dezertiraju cim im se pruzi prilika
Britanski anonimni izvještaj, iz područja objektivnog i tačnog informisanja pučanstva, još jednom je objavio totalno suprotne informacije ruskoj propagandnoj mašineriji, kako rusi ustvari šalju vojnike da bi ginuli, a ne zauzeli vojne ciljeve. Hvala britancima koji su i ranije objektivno i tačno izvještavali o postojanju oružja za masovno uništenje u Iraku.
Nisam fan Rusa, ali ko vjeruje u ovakve vijesti?
Za pocetak oni koji su upoznati s poviješću i ruskom vojnom taktikom,jos od prvog i drugog svjetskog rata gdje su ubijali svoje vojnike. Da ne govorim o Staljinu koji je ubio više rusa nego njemacke oruzane snage,kroz svoje čistke(doktora,profesora,generala) lik poubijao svu inteligenciju da bi integrirao sotonski komunizam koji se hrani krvlju običnog čovjeka.
Ovim rusofilima, za informaciju.MI6 je dešifrovao njemačku Enigmu još 1943.Ako iko ima informacije onda je to britanska obavještajna služba.Što su god rekli, ništa nisu pogriješili. MI6 kraljevi obavještajaca.I tačka
USA, UK, EU vs RUSSIA.
Zlocesti Rusi
Kadirovci su svi izginuli ,Wagner jedinice su sastavljene od ubica I silovatelja iz Sibira. Ukrajina oslobodila 53% okupiranih teritorija za 2 mjeseca a ovi ne mogu gradic Bahmut vec 3 mjeseca. Rusija je za godinu dana u kolapsu iznutra kada I'm Wagnerovci kao Crvene beretke I Legija u Beogradu zauzmu Moskvu.
Rusima je ostao još samo Wagner, sve druge jedinice su razbijene.
Neki čete da poginete a neki ćemo da preživimo.
Onako orwelski pa kome uspije uspije.
Ruski svijet, gdje su pamet i zrav razum vec odavno deficitarni
I kako je to drugačije od bilo koje druge vojske i situacije?