Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad cujem booster umrem od smijeha.. Koja propaganda i psihicka manipulacija
Meni je najjace onih prvih sest mjeseci kad su SVI govorili kako je dobro sto virus slabo mutira... Godinu i po dana kasnije Bete, Game, Delte, Omikroni, Lambde... Hefticno jedna nova..
Jbt mi bez ijedne doze trebali bi padati ko kruske jer vakcine pomazu po tri mjeseca. Kako li mi bez ijedne doze stojimo na nogama. Imal ijedan vakser da pojasni logicki kako im ovo ima smisla. Al fakat, ovo vrijedja razum. Kakav bolan imunitet i sranja kroz boostere. Allah je od samog rodjenja stvorio ljude da pocnu od majcinog prirodnog mlijeka. I citav zivot hrana u prirodi mu je dovoljna za opstanak.
Eto srece stariji od 65 i to cijelaaaaaaa 3 mjeseca si zasticen. Pa vi cete propast ko medij potpuno.
Smatrali su i da druga doza štiti
Do najavlkene doze br. 8 ima svi da ozdravimo 🥳🥳
"Britanski naučnici" - KOJI NAUCNICI, IME I PREZIME!? Stavljate pod kos cijelu naucnu zajednicu kao da svi jednoglasno govore da su vakcine ucinkovite i da su potrebni ovi tkz. "boosteri". Halo! Korona ne zavsrava niti pocinje sa vakcinama! Milion drugih nacina je kako da zavrsimo pandemiju!!!!
Blago nama sa ovoliko stručnjaka u državi. Puna BiH doktora nauka
A hajte molim vas, šta bi bilo da neko vas umre samo jer nije mogao bez još jedne doze hahahahahaahhahahaha
3 mjeseca ti je ko 3 minute doc ce i 4
Šteta, već sam se spremio za četvrtu. Djeluje čudno, ali se prosto preporodim od svake nove doze.