Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojne jos Filipe .... jos si mlad
99 žena da me vole, 99 da se skinu goleee ohooo
Trebao je traziti uputnicu za Kosevo
drzi se tebra narod Bosne je uz tebe
vratili ga u palacu nije imao markicu zalpljenu 😥😥
Na mladu je,proce
Vidi princa, oronuo ko stara maslina..Vakat mrjeti prinče...
Šta mu je mladom .
Čoovjek se ne osjeća dobro sa 40 godina ,a on ko princ 99 godina ima i treba da mu je erekcija ko u tridesetogosišnjaka,on princ i mora bit zdrav i čio od 100 god .
Čoovjek se ne osjeća dobro sa 40 godina ,a on ko princ 99 godina ima i treba da mu je erekcija ko u tridesetogosišnjaka,on princ i mora bit zdrav i čio od 100 god .
Šta reći?
Mladost Ludost
Gdje sad to napisaste? Taman se spremao da pojedem nesto. Od zalosti ne mogu nista da jedem. Djuturum od 99 godina zavrsio u bolnici i to bi trebalo da bude vijest. U zivotu nije digao nista teze od kristalne case ili srebrnog pribora za jelo. Od cega li se razboli crni Filipe? Da nije i tebe safatala korona?
jel' mu knjižica ovjerena?
Biologija davno odradila svoje 😁
komentari nekad se ne snime, napišeš cijeli tekst, klikens objavi... kad nije objavljen.. tekst nestao.. moras ponovo pisat sve. popravte to... jer strasno iritira
pa šta jede ova elita, da svi žive po 100 godina
Prepio.
da nije hasta od britanskog soja korone...