Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael napada sudionike unfila, a ovi kao odgovor na to napadaju hezbolah. Nadrealisti su bili mila majka koji cirkus vlada svijetom...
Dobro, Hezbollah su teroristi po Medjunarodnom pravu, dok je Izrael medjunarodno priznata suverena država. I demokratska.
I klixov AI radi po normama Medjunarodnog prava. Zato mi je dozvolio da napišem prethodni post.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hezbolahu ruse u sklopu misije,a kada Izrael bombarduje nikom nista.Ako sada narod ne vidi pravo lice zapada dovijeka ce biti slijepi i glupi
Idalje će oni masovno migrirati na zapad, boli nekog dugi John za Hezbolahom i njihovim dronovima.
to je ta njemacka koju treba voljeti i ameriku i zapad
Sto ne srusi izraelsku
šta će njemački brod tamo ?
Zaslužuju jedan topli pozdrav od Huta!
Financijeri g nad djecom
100 na jednog. Biblijski.
Hezbollah ima potpuno i legitimno pravo da ovakve brodove potapa
Sad ide jedna ubitacna prema tom brodu
Raketa Sadaka-1
Evooo stizu placenici ovi če i iran da tuku i francuska izrael amerika a i velika britanija
Hezbollah ce uskoro ovo potpopiti
Ne ruše bespilotne i pilotne lejelice koje ubijaju ljude i ruše zgrade po Bejrutu.Stvorno su licemjeri koje svijet nije vidio. Pričaju o UN rezolucijama,poveljama i ostalim s ..ma a ničega se ne pridržaju. Sve je samo jedna velika laž.
Neka ih Huti pozdrave jednom supersonicnom.
Ponekad i UNFIL radi ono za sta je poslan.
Njemcima bi trebalo biti zauvjek zabranjeno da metak ispale van svoje drzave tj u slucaju samo odbrane
Šta se Nijemci više pataju , ko je njih diro
Zasto Bosnjo navija za hesbulah??? A hesbulah i iran je najveci krivac za palestinsku djecu, naravno i hamas. Ja licno nisam simpatizer izraela ovo sto radi na zapadnoj obali i gazu. Al isto tako nisam ni Irana koji je muklo nagovorio hamas da tonradi sto nije trebao. Da je hamas bio u pravu branili bi ga arapi.
Raspolazes polu informacijama. Bukvalno. Savjetujem citanje necega drugog osim Israel Times-a
Nije ovo pocelo prije godinu dana, ako je neko imao priliku da posjeti Izrael nekad prije svih ovih s*anja mogao je vidjeti da su i tada zlostavljali te ljude, rusili im kuce, ubjali ih kao nesto totalno nebitno...ovo sada sta rade je finalna cistka koja im nije bas uspjesna jer je citav svijet vidio koje je su zlo...ubijaju svoje zarobljenike a oni sto su pusteni su cenzurisani da kazu istinu, tako da toliko o njima.