Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narednih 2735 godina je ključno
Dzaba se ovi ministri sto su se krili po kabinetima obrukase. Ispade Mirza Celik najpametniji sto je otisao kod Vucica po vakcinu. Raja ga malo popljuvala i cao. A ovi se osramotise ko niko. Uzimali vakcine od onkoloskih pacijenata.
Joj sto volim citat kmecanje antivaksera. Ja vakcinisan cu moci uzivat u kaficima , a vi glupi antivakseri mrs u kucu se zatvorit 😂. AJMO JOS JACE MJERE DA UZIVAM BEZ KOCKASTIH GLAVA U GRADU 😂. Treba traziti potvrdu o vakcinaciji za ulazak u kafice, teretane, restorane, parkove. Dosta je vise da bioloski teroristi sire teorije zavjera. Takvi kad se razbole, trce doktoru i mole Boga da nije korona 😂. A na Klixu prosipaju price protiv medicine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a kod nas nkvd vlada bi da se vrati tradiciji svojih komunističkih zlikovaca i da izolira ljude u enklave, nasilno ih podijeli u suprostavljene skupine i oduzme sva prava iz ustava bih (član 2.).
Jarane haj se raspitaj. Federalna vlada priprema predlog za sankcionisanje nevakcinisanih.
Kakva federalna? Jedino ako je Vranić federalni ministar.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
adasd
Dzaba se vakcinisete chifuti
Naravno da su najugrozeniji oni koji su prije pola godine primili 2 vakcine, jer su nakon toga zbog tih vakcina uništili svoj prirodni umunoloski odgovor i postali ranjiviji na buduće viruse i njihove sojeve, a tek nakon treće doze će biti pomor, upamtite. Ne postoji vakcina na svijetu koja može dati jači imunološki odgovor od samog prirodnog ljudskog imuniteta, zato ljudi radite na jačanju svog imuniteta!
Fakcina i fakcinisani sire zarazu
Izrael se vakcinisao u kompletu prije 8 mjeseci. normalno da će kod starijih slabiti učinkovitost nakon 8 mjeseci pogotovo kod detalje soja.
Malo,malo pa izađe tekst kako ne valja Pfizer a Astra je ok.Što li ????Počeo sam da žalim naše ministre što su se vakcinisali Pfizerom.
Jednako su uzivali i mnogi drugi tih 5 mjeseci iako nisu vakcinisan u vecem broju. Veci je rast zarazenih u Izraelu nego u mnogim slabo vakcinisanim zemljama. To je statistika, a ne moje misljenje.
Najpemetniji je onaj koji se ne boca.
Priča o Tzv izraelu a slika iz Indije….
Ja pfizera i vanago
Sad je jasno zasto Pfizer preporucuje 3. dozu. Vakcina im je losa totalno.
Nece se moći pobjeći od glupe vakcine, strasno je ovo..Vakcinisu te a virus ne postoji , niti je ikad izolovan...Samo vrte glupu animaciju non stop ...
Treba sad one donirane preprodat... Vratit dio para donatorima, zaraditi, i po mali se pelzovati... Eto Fadile ideje da se otkupus za maline 🤣
da je to istina nikad nebi pfizer ni dosao u izrael
Ovce ovo neće primjetiti, ali za ostalu, normalnu raju, jeste li primjetili da je istovremeno porast zaraženih i u BiH i u Izraelu? Razlika između BiH i Izraela je u jedno 400% više vakcinisanih, a brojevi rastu u isto vrijeme.
Raste svugdje, sta sada uporedjujes samo bosnu i Izrael.
@filozof Jesi li siguran da si filozof? Malo si mi paglu za toga...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)