Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Institut za komunikacije!? šta je to? Neki obavještajni centar? Rat je! Ne možeš kazati idemo napadati njihovu dubinu teritorije a nemati posljedice takvih akcija, to se vraća ko bumerang.
Kod nas to bila skoro svakodnevnica a zlocinci osudjeni na preko 1000 godina.
Go Russia Go !!
Ide ide ali u propast. Trebace joj 50 god. da se oporavi od Ukrajine.
Kad nema rjesenja protiv Vojske ide se na civile
Kakvi civili? Pa ima slika na internetu gdje se vide mrtvi u uniformama. Čak i ozbiljniji ukrajinski kanali pišu o propustu ukupljanja vojnih lica. Još prije deset dana na društvenim mrežama objavili vezano za obuku... Završili obuku za BPL, vjerovatno i za AWACS...
Da da spomenut ćemo Markale i Kapiju. Nemoć!