Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOSPODIN Dž. L. - novinar bez portfelja !? Pa je li TI zbilja misliš da je inteligencija tvojih, pardon, klix-ovih čitalaca na nivou NEŠKOLOVANOG ANONIMNOG SUBJEKTA !? Brazil i SAD su isto ili haman isto kod tebe ? Kako bolan dobi to radno mjesto, već drugi put zaredom u dva dana ista greška - Brazil postao SAD !?
Pravda za Brazil!
Napokon nesto pozitivno i iz Amerike
"Koronavirus odnio je živote 128.028 Amerikanaca, od čega je gotovo polovina smrtnih slučajeva zabilježena u Brazilu".?? Znas li sta pises??
"Prema posljednjim informacijama, više Amerikanaca preminulo je od koronavirusa u SAD-u nego u četiri rata ukupno." Ko kaze da Mrkva nece ostati upisan u istoriju? Bas kao i brazilski firer Bolsonaro.
Pristup narančastog problemu virusa im polako dolazi glave. Sve ih više i više zemlja sebi vuče.
Kakav sad Brazil?
samo perite
Kupili previse pozitivnih teszova, ko ih je kriv.