Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestrašno-oni koji su taoci Izraela desetine godina, uzimaju i ubijaju taoce, pa oni iako su svi vojni obveznici Izraela ne mogu biti vojni cilj niti maltretirani. Na drugoj strani strašne tzv Izraelske "odbranbene" snage sa sgurne distance masovno ubijaju civile a sada i desetke djece. Natanjahu i Gallant su ratni zločinci posebno prvi. A ovaj drugi je još bivši ministar obrazovanja!? Jedino riješenjenje je mir po svaku cijenu.
I gdje su sada Hamasove pichkice dok im ubijaju nedužni narod? Kada su pucali po izraelcima isto kao da su pucali po svojim ljudima samo puta deset jer će odmazda biti u otprilike tom omjeru.
Ovo je tek početak onoga što slijedi. Ljudi nisu svjesni šta je Hamas juče uradio. Bošnjo je to u euforičnom zaletu podržao, ne kontajući konsekvence. Sad će preko interneta kmečati.
Izrael može samo iz zraka a kopnena invazija tu bi pokupili zube od Hamasa likovi imaju muda ali baš
Ovi još nisu ni krenuli u napad a već ih u Gazi tristo i kusur mrtvih😂😂😂😂
Vidjećeš ti Džejm kad ti u Grudama plane uskoro Hamas
Pi.ketine uletjele, pobile izraelske civile, popljačkali, silovali, kidnapovali i POBJEGLI. Cijenu sada opet plaćaju CIVILI. I, šta se dobilo ovom suludom terorističkom akcijom?!
Bože, kako ginu ovi muslimani...
https://stav.ba/vijest/ponovo-plasiraju-lazi-erdogan-je-na-kongres-pozvao-sva-tri-clana-predsjednistva-bih-/20556
Može li Erdogan biti kriv što se na poziv trima članovima Predsjedništva BiH odazvala samo Željka Cvijanović? Kontantna proizvodnja negativnosti i plasman vijesti koje nemaju veze s istinom, ne samo da ukazuju na političke motive, već demonstrira posve nejasnu i iracionalnu mržnju protiv Turkiye sa ciljem da unese razdor između dvije zemlje.