Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za kolektivni imunitet treba minimalno 2/3 . A Izrael ce to uskoro postici. Tada ce se pokazati da li vakcine djeluju - [UKINUTI BIJELI HLJEB]
Vec se pokazala da je broj oboljelih opao za 33 posto
jasta nego djeluje. teorieticari zavjera se samo skriju u rupu kada se pokaže da nisu u pravu. kao sto su ne pocetku govorili da ne postoji ili da se plaća ljudima da potpišu smrt od korone isl.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
100 miliona . Bez naših...
I zamisli ispadne kasnije poslije svega ovoga da je kompanija Krajina Group nešto muljala sa nabavkom vakcina.
jesam fino rekao da hoce da nas otruju nemojte im vjerovati
hahahaaaaaa... vidi slike... tetovaže, gangster, a prepo se ko djete pauka ... .haaaaaaaaaaaaaaaa
To bubaj samooo.
Bosna, Makedonija i Moldavija geto u Europi
100mil sterilisanih,možda ne oni,al njihovi potomci da
mozda ce biti manje budala i napokon ova Planeta prodisati
Navalili novinari na vakcibu, a doktori šute, pa ti skontaj.
Bogu hvala samo da se zaštitimo od virusa
Auuuuuuuuuuuuuuuu ala će biti mušterija na Onkologijama širom svijeta... Mašala! Ko vjeruje Bill Gatesu taj nije dobar u glavi al nikako.
Vidimo da je mnoge trbalo duze zadrzavati u skolama i obarati na godinu. Danas ne bi ovako lupali gluposti
@ajkula Samo ti svoje, laganu zicagu pod mRna vakcinu. Ja ću se kockati sa koronom. Nemoj misliti da će ovo njesra ubaciti u moj organizam. Plus, mene lično zanima ko će isplaćivati odštete onim što su vakcinisani a od posljedica vakcinisanja preminuli? Ili se oni vode kao kolateralna šteta? Heheheheh...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A u Bosni 0 zarazenih.. hocu reci vakcinisanih...pardon 🤭