Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve više vjerujem Semiru Osmanagiću da je ovo projekat, a u aprilu sam mu se smijao i nosao masku po kući ko kloc.
Koliko je čovječanstvo napredno, a da se ne može gripa zauszaviti i sve pada zbpg toga jedostavno nije uvjerljivo.
e cuj masku po kuci,😂😂 ali istina i ja sam.kozu zgulio peruci ruke, kakvu kozu do.kosti se zgulio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Još jednom , za one kojima ni godina dana nije dovoljno da skontaju. Maske se nose zbog uzajamne zaštite, nosite je da bi zaštitili druge a oni nosi da bi zaštitili vas. Maska se NE nosi, osim ako je respiratorna za vlastitu zaštitu.
A koliko godina će trebat tebi da skontas, zato okani se djeljenja savjeta o onome o čemu pojma nemaš
To vam je o maskama i porijeklu povećane zaraze jer šta vrijedi da 1 nosi a 10 ljudi oko njega ne. On je pristao i poslušao naredbu da štiti druge od zaraze a oni nisu i tako počinje rast zaraženih - između ostalog. Maske su dovoljna uzajamna zaštita kada bi se građani pridržavali obaveznog nošenja - na otvorenon i zatvorenom prostoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel stvarno mislite da je slucajno ?
Prosječne temepersturu su takve u Europi da pogoduje svim virusima pa i covid19. Ništa novo što farmaceuti ne znaju. Mjere više nemaju smisla... Ok maske u zatvorenom i distanca pranje ruku to je to neka se svako čuva...
Preimjer Rusija ima 143.300.000 stanovnika,od toga cijepila oko 2000 000.,Ukupan broj zaraženih trenutno iznosi 4.012.710, dok je od početka pandemije izliječeno 3.516.461 osoba. A izvoze vise vakcina.Ne kontam
Postojeće mjere ne daju rezultate. Zato bi vlade trebale inicirati hapšenje epidemiologa i raspuštanje Kriznih štabova. Kada epidemiolozi nešto tvrde, treba i da odgovaraju. Ukinuti zabrane to je meni san, valjda neću zbog toga zadobiti ban.
Bošnje vratite vakcine u Beograd!! Svaki dan je kamata 200 vakcina više! Prebićemo vas!
I ovo proljece i ljeto kucni pritvor.A jes nam ga neko zavalio.
A gdje mu dodje ta Evropa!
Umjesto da krivulja novooboljelih od koronavirusa ide silaznom putanjom, a ono što se više svijet vakcinise tako i krivulja ide uzlaznom putanjom.
Jos uz sve vremenom kad se pojave nus pojave od sklepanih vakcina preko noci..majkoo milaaa
zaprasivanje iz aviona
Ovo neko pršće...
Mooždaa da probate zatvorit sve, narod u kuće zaključat i tako to? Ah pa da, to ste uradili već i mjesecima je sve zatvoreno pa vam opet bukti korona. Bolesnici poremećeni.
Drko treba te razumiti i tvoju frustraciju, nemozes brnjicu staviti da te kakva ne vidi, da ne izgledas kao bekan..
Svaka ćas na novosmišljenom izrazu, piši ga na što više komentara da svi vide da uđe u govor. Istovremeno, na lice stavi pamučnu, hiruršku i masku za varenje i zatvori se u jednu sobu, po mogućnosti što manju, spusti roletne, ugasi svjetlo, upali tv i samo gledaj emsije o koroni. Kad ostaneš jedini preživjeli, jer ćemo mi ostali pomrijet, onda upali svjetlo, al nemoj nipošto mijenjat TV kanal, slušaj još o koroni.
sreca kod nas je puno bolje...a i evropa je daleko od nas...blizi smo juznoj africi...
Tik Tak...