Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitajte zadnju recenicu Manje koriste SVOJE automobile
Šta će im auto kad imaju u gradovima super povezan javni prijevoz
Ja se prije par dana vozio iz frankfurta za sarajevo.... ne mozes 50 km sastaviti da je normalna cesta, na sve strane su radovi siri se autoput da ima tri trake a sve zbog smanjenja broja auta. Ja ne vjerujem svojim ocima nego brojevima :D
Siromastva udara na Luksuz.
Magarci su najbolje prevozno sredstvo, jeftin za odrzavanje i potpuno ekoloski.
Zato sto ljudi posjeduju vise od jednog automobila. Prije 5 godina ispred zgrade bilo parkinga koliko hoces, sad uhvatim mjesto tu i tamo.
VOZIO BI NAROD VISE AUTA DA MOZE FINANSIJSKI SVE POSKUPILO JEDVA KRAJ SA KRAJEM SADTAVLJAJU.ISTO KO I U AUSTRIJI.SVE NA KREDITE PA MALO SE PROVOZAJU VIKENDOM .I PARKING DO SLEDECEG VIKENDA.
Hahaha sta ba? Jao zvanicno sam vidio vuka
Ovo je jedna velika laz i dio te neke zelene agende. Idite u Njemacku i sami vidite guzve na putevima radnim danima.
Bravo statističar, nek si ih razotkrio
@RifatIzKuhinje Takvi kao ti mrdnuli sa praga nisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ja možeš misliti, ne znam samo odkud kilometarske kolone stalno i haos po gradovima?
Vjerovatno zato sto imaju odlican javni prevoz
Bosanci sve vise, nema se više gdje parkirati, krenulo je po trotoarima i sad se prelazi na zelene povrsine.
Ima tu vise faktora, dobra povezanost bus, voz, tamvaj,u koroni karta mjesecna 19 bez ogranicenja(osim ICEa)pa narod nastavio koristiti javni prevoz, skupo gorivo, mnoga vozila ne mogu u vece gradove itd itd.. A da je guzva na putevima, jeste.Uvijek nastojim putovat vikendom kad na Autobahnu nema teretnih vozila..
Izvini, komentar je ovom iznad tvog komentara..
Pa zato sto su svi podigli cijene svega i sigurno od tih 0.6 najmanje je 0.3 uzrok upravo jer se nema sredstava, statistika kao i uvijek k. samo se gleda odredjena jedinica, a uzrok who cares
Statistika je odlična ako se pravilno tumači
I ja sam se biciklom vo zo kad sam kokuz biio
Iz godine u godinu Njemačka privreda opada, žao mi je samo raje što još vjeruje o pohodu na bolji život gore. Bolje otići u Irsku ili Ameriku gdje još postoji mjesta za strelovit uspon!
Amerika se ruši kao kula od karata a ti pišeš o nekom strijelovitom usponu? Ima toga, nije da nema, ali zato u Americi možeš isto tako strijelovito da propadneš. Taj American Dream uspije 1% ukupne populacije USA da ostvari. U Njemačkoj manje zaradiš i manje uštediš, ali jako pristojno živiš i možeš da se pouzdaš u zdravstveno osiguranje koje će ti helikopter platiti ukoliko budeš u nuždi.
u irskoj mozes samo za stan raditi.. pod uslovom ako ga nadjes