Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam samo da naša nametnuta delegacija nije među brojnim koje su napustile...
Ti se liječi, botovanje prije ili kasnije nikom ništa dobro nije donijelo
@Aahh šta je pogrešno kazao? Naša delegacija nije napustila salu i to je istina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
je li Lagumžija ostao? Ima on jednu sliku sa zida plača...
Šta misliš ???? Pa oni su nametnuti da slušaju...
pakšu kao drži govor ?? FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aktuelna razranja i agresije su sklonila zavjese lazi i ucinila da jasnije vidimo stanje globalnog drustva u kojem zivimo. Vidimo da smo tehnoloski napredovali jako brzo, ali ono bitnije da smo civilizacijski moralno i demokratski pali slobodnim padom na najnize grane. Licemjerstvo prisutno medju svjetskim silama pomognuto interesima i rasizmom, pokazuje horor koji gledamo i koji ce kad tad biti i u nasim domovima.
Podhitno nametnuti iste sankcije Izraelu kao Risiji, ili ukinuti Rusiji iste. Putin veliki predsjednik i vodja svih ugrozenih na svijetu.
Jel iko pustio vodu kad je zavrsio?
Il su svi prisutni uzivali u tom peksi nl uku
Z L O
dz e h e n e m mu se smijesi
Zasto? Sto cisti svijet od G A M A D I ?
.m- on- str-.um
I opet smo na pravoj strani istorije, epilog se zna, karma je spora ali ispostavi račune na kraju.
Fuj..fuj
Nasa delegacija nije napustila salu !! Bruka i sramota!!
Nasa delagacija istala i stala na pogresnu stranu historije
Trebalo je napustit salu a da su stali na pogrešnu stranu historije i nisu. Pogledaj govor vezano za Palestinu, a govor se pika.
Nasa delagacija istala i stala na pogresnu stranu historije
Prije pokretanja Rezolucije o Srebrenici u UN-u Lagumdžija se sastaje sa Dačićem i obavještava ga da su kosponzori Rezolucije Njemci i da on nema ništa sa tim i da će morati da je podrži zbog BiH javnog mnjenja!
Aaaaha ha ha ha.... Dobro nije pozvao na zastitu polarnih medvjeda :) Kada sve ovo prodje, a proci ce, bice sramota reci da neko dolazi iz tvoje zemlje, eto sta si napravio...
user172 pogresno plasiras vijesti.. obrnuta je poruka bila od te koju spominjes
Hakirane uk zeljeznice, na 19 vecih zeljeznickih stanica (london, mancester, liverpul, itd), svima koji su koristili zeljeznicki wifi poslana poruka o l$I@mlz@clyl evrope sa detaljima +3rorl$+lcklh napada I slikama zr+@[email protected] istina, mora se reci. Veselo jarani moji
Sta znaci kad napuste? Da su protiv il???