Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo društvo...pare su u pogrešnim rukama definitivno loše nam se piše...
Gospodin Trump kad povuce nato al ce biti veselo
Harris je gubitnica,to je već svima jasno.
Znači nešto poput tebe...
Harris je gubitnica,to je već svima jasno.
Harris je gubitnica,to je već svima jasno.
Harris je gubitnica,to je već svima jasno.
Elon je kapitalista koji koketira sa desničarima, Trump mu je zanimljiv jer mu biznis može odbraniti od najezde kineskih automobila i proizvoda, sve u svemu Elon spojio ugodno mu s korisnim.
Izbornu kampanju u BiH sve plaćaju poreski obveznici i još im daju mandat. I kad ti izabrani rade loše na štetu istih jedini protest/i su po neki komentar na društvenim mrežama.
Jarane sta bi se gladnih i polu gladnih nahranilooo
nek zarade sami
Samo da hocecTrump pobjediti da zaustavi ovu nepravdu.
Trump je 20X jos vece zlo
786 beba mlađih od 12 mjeseci ubio je Izrael u Gazi za godinu dana! Izrael je u tom zločinu imao bezrezervnu podršku SAD, Engleske, Njemačke, Austrije, Hrvatske, Češke, Mađarske, Srbije...
Zaboravil si namjerno i dosta arapski zemalja koje su deklarativno i prakticki sa SAD i Co. Stoga sljedeci put malo objektivno molim lijepo. Za ostvarenje svoga cilja Palestinci znali su s kime imaju posla. Pogledaj sta je od Njemacke uradjeno prije 80 g. Zavrsili su u rusevinama, ponizeni, zene radjali agresorsku djecu .... za zivjeti na ovom planetu treba mudrosti, znanje i hrabrosti.
Saudijske Arabije,Jordana itd.