Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo njih u Bihaću za koji mjesec, probati će okolo kad ne ide preko razvijene Gvatemale.
kod nas umjesto na Drinu da se pošalju svi graničari i spriječi ulazak,onaj hdz šef granične fokusiro se na Unu i izlazak migranata iz Bosne
Samo SDA spasava BiH i to bosnjacki narod ZNA i zato vecinski glasamo za tu najvecu, najbolju patriotsku stranku koja je sacuvala nezavisnu, suverenu, cjelovitu, nedjljivu i medjunarodno priznatu drzavu BiH, clanicu UN-a i svih drugih medjunarodnih institucija, organizacija i asocijacija i koja je zajedno sa BH patriotima osnovala Armiju RBiH i zajedno odbranili drzavu BiH i bosnjacki narod od unistenja. Zato Bosnjaci i glasaju za SDA i nase politicke predstavnike. Sretno Bake.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kod nas Marokanci,Alzirci,Pakistanci udu njih 100 pored jednog granicara koji gleda porhub u dezuri... Vidi ljudi postavili bataljon vojske...!! Nema uc!!. Kod nas jedan granicar na 100 kilometara prelaza!
@gooUser11041104 I jos spava na duznosti
@gooUser11041104 sta god nas? pa bio sam u dizeldorfu znas koliko je tamo bliskog istoka ???? ne mozes ni da pojmis. Nema svaba skoro tamo nikako.
Vidi ovo ima i kršćana migranata,nisam znao.
Za svoja se prava treba borit u svojoj zemlji. Kad se izvoris, onda udjes u uniju sa bogatom i nigje ne bjezis. Sta bi bilo da su Francuzi ili NIjemci bjezali. Ne govorim ovdje o Jevrejima koji su morali i sl.
Neka uci nasa policija kako se posao radi
e ovako se treba skupiti svih desetak hiljada migranata u bih pa kolektivno neka udzu u eu ko ce da ih zaustavi i europa da pokaze sve svoje namjere jer je eu trazila migrante
NIJE DOBROOOO,NIJE DOBROOO. PUCA NA SVE STRANE SVIJETA PO DEMOKRATSKIM ŠAVOVIMA....CCCCCC
Valja se novi poredak u svijetu... Nešto će iznjedriti ova deśavanja.. Gdje god je zapad petljao sa svojim prstima,problem nastao. Sada problem dolazi i vraća se u kolijevku svoju.
Gdje god pogledas vidis da se svemu blizi kraj, sve je poludilo, bijesno, gladno, siromasno, zatvoreno itd...
Neka malo idu svi u Honduras...
Kud je ta rulja navalila migracije u citavom svjetu nedajte im ka eveopi
This is Sparta!
Ovo sve otišlo u honduras.
Svugdje isto siromah pokucao na vrata bogatih i dobije preko leđa. Siromah radi za bogate i ponovo isto osta bez leđa kako god okrenete treba paziti i imati dobra jaka leđa 😉
Pozvala ih Kamala, treba im više ovih od boje da lakše potisnu ove bez boje.
Nose li i ovi cakije
Eeeee , tako vam je to kad stigne “demokrata” na čelo amerike. Odma krenu ratovi . Ima li kakvih informacija iz Tunisa?