Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugarska ?? Cirkus.
Kakvo posrednistvo? Rusija ima svoje granice. Ukrajina ima svoje. Pocetak i kraj. Ako Rusi ne izadju iz Ukrajine treba ih izbaciti iz institucija koje su sami potpisali posto im potpis ne vrijedi nista.
Imala je i Jugoslavija granice. Bice onako kako veliki hoce. Pogoto sto je povelja UN zgazena davno i vise puta.
sto nedadne 80mil evra svom narodu da ne bjezi iz bugarske
Bugarska ima najlošije puteva od svih republika bivše SFRJ... Ako je ona zemlja zaslužila EU, onda bolje da se ugasi EU
Diznilend države potroši su materijal globalnih sila i korporativnog kapitala. Sve je podešeno njima u korist, EU put i ostale inicijacije implementiraju sisteme koji vas toliko podrede dobroj volji cetara moći pa je utrkivanje u rasprodaji i podanistvu jedino sto ostaje.
Bravo
Ovaj NATO damo samituje iz šupljeg u prazno. Tigar od papira, bankrupt mu ne gine.
Tako se pise a place se pred ambasadama zapadnim?