Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja im zelim da dozive ono sto su oni zeljeli Gazi i onim bebama monstruozno ubijenim. Zelim im ono sto oni zele strancima cije su zemlje porusili i iscrpili, a sad ih mrze jer trose njemacku socijalu. Mrze crnce, a nisu ih mrzili dok su orgijali po Africi. Zelim im ono sto su oni Jugoslaviji zeljeli i ono sto su u Bosni 90ih zeljeli. Uhvatili su se u prljavi ples sa jenkijima, a jasno je tko ce u tom plesu nogu slomiti i na podij pasti.
@234 Jugoslavija je srusena srpskim hegemonizmom. Taj "radikal", kojeg pominjes je srusio Srboslaviju u najboljem slucaju, a zapravo je srusio Cetnikopravoslaviju. Bez referenduma, orgijanje masnih fasista s istoka bi bio puno krvaviji. Bilo bi im predato 2 miliona grla pod kamu!
uzivajte u poslednjim trenucima mira, ovi zaista zele krvoprolice da se prosiri, Evropa svjesno izaziva svjetski rat.
Ko je napao suverenu Ukrajinu? Evropa ili Rusija? Isprani mozgovi.
Jos treba da kazu da idu u turizam...
Sad ce znaci dijaspora na ukrajinski front?
🇩🇪⚡⚡🙋🏻‍♂️☠
ukrajina 38 mil stanovnika...zar im treba dodatna snaga u ljudstvu
To ti je isto kad ,ebeš a nisi ,ebo
Ovo ti je ono kad se jedan ku.r.ci i udara drugog Ali kad mu ovaj uzvrati onda onaj pozove Grupu i da izudaraju ovog.
Pa srage svabe nije vam dosta sto su vam vec jednom j. Mamu? Hocete opet ruski Berlin?
Zbog 144000 nevinih koje su pobili Srbija i Hrvatska, genocidnog plijena RS, te nevinih Palestinaca pobijenih u Gazi Bog ulazi u konacan obracun sa covjekom. Istorija nas je nucila da nakon inicijalnog sukoba ubrzo nastupa slijedeca faza svjetskog rata: prosirenje sukoba ili ukljucivanje sve veceg broja zemalja u rat. Kako god, jedva cekam da vidim odusevnjene reakcije stanovnika zemlje cija ce vlada objaviti Rusiji rat.
M.AM.U VAM NA.CISTIČ.KU.
Eto lete Njemci i Francuzi da se pridruže Ukrajincima na frontu. Nemaju druga posla. Njemački ministar odbrane skoro reče da Njemačka ima dovoljno municije za dva dana rata. Ovo je ništa drugo nego šuplja da se ona jadna omladina što je ostalo u Ukrajini istrijebi. Hiljade momaka ginu da se linija pomjeri 100 metara u jednom pa poslje u drugom pravcu.
Ne diraj mecku u p
Ljudi ja sam najavio ovo prije godinu dana, izjava po uzjava, odluka iza odluke, ali sve vodi samo jednome. Kad tad zapamtite u nekome obliku zapadna EU ce nasrnuti na rusiju. Rusija sjedi na ogromnom prirodnom bogastvu bez kojih njemacka prvnestveno ne moze na duze staze.
Vi sve tumačite kako samo vama odgovara u datom trenutku, po vašem tumačenju svaka država bi imala pravo rasporediti svoje vojnike u Gazu kako bi ih branila od napada Čifuta.
O suplje,jeste namazani,ja sam neutralan tj.Musliman al brate odvadite malo,nije niko glup.