Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
javlja se pripadnik najgenoccidnije nacije koja je ikada postojala na planeti zemlji 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hamas je produkt cionista, ko podržava hamas nesvjesno podržava i cioniste.
Svaka vjerska zajednica kad preuzme državu stvari krenu u helać, dok je crkva imala vlast spaljivali su žene kao da su badnjak, sekularizam u politici a vjera je privatna stvar i stvar vjerskih ustanova.
Djelimično je u pravu. Jedino Bošnjake i Albance možeš nazvati Evropljanima a da su većiniski muslimani. Ovim ostalim želim da im je kuća što dalje od moje.
Ovo nema ni na Tik Tok rizz partiju. #SavezNapolje
Najjači su Bošnjaci koji su zbog religije spremni podržati ovaj bliskoistočni šljam. Ja kao Bošnjak u potpunosti podržavam ovog gospodina, kao i sve istomišljenike koji su protiv migranata, naročito ovih malo ekstremnijih.
Jok eto podrzavacemo izrael
Zanima me kako se ovi dogovore. Ima li neka SKY aplikacija da vidimo? Interesantno je da u svim zemljama svi pričaju istu priču. Prvo jedan progovori, pa onda eho u drugoj zemlji, pa tako redom. Ko prvi počinje? Prije neki dan bilo: Kako to da baš samo Gazu spominju kao da je jedini rat u svijetu, pa onda ih čujes sve jedan po jedan kao papagaji ponavljaju.
djubre podržava najveću terororisticku organizaciju na svijetu, izrael. ebem ga žvaljava.
Kasno *ebanom kajati se.
Divoora Ako si na ovom portalu malo više onda vidiš ako čitaš ove koji mrze muslimane i katolici (oni manje valjda ih i ima manje) a ortodoxi su katastrofa ima botova koji na bo koji text vrijeđaju. Kakvi su kakvi smo to ?????
A u vezi Muslimana vezano čisto da i ja koju kažem. Mnogi zamjere muslimanima što su odani svojoj vjeri i načelima Islama, muslimani ne mogu se transformirati u lgbt osobe, karinđat se sa svim i svakim,dok zapadanjaci vjeruju od danas do sutra, i vjeruju u materijalizam, a na Balkanu preciznije na Ex Yu teritoriju svi su vjernici, a zaboravljaju načela monoteističkih religija. Ni jedna religija ne mrzi, samo su ljudi ti koji mrze !
nije tacno. Ja sam zivio u Londonu, Milanu, Istanbuli i Cirihu i imam dosta prijatelja muslimana koje obozavam. Samo svako od njih, cak i oni koji zive u Turskoj, vise vole zapad i njegove vrijednosti iako su ponosni sto su muslimani. ja muslimanima zamjeram samo to da idu na zapad i hoce da se zapad prilagodi njihovim obicajima a njihove zemlje bi te ili ubile u najgorem slucaju ili dobro kaznile da ti se ponasas kod njih kao doma. vrlo jednostavno.
Kako može Deen?
prije nego sto pocnem da citam komentare frustriranih bosnjaka, da ih samo podjsetim da je gradonacelnik Londona musliman.. prvi ministar je Indijac. kad mi oni nadju islamsku zemlju gdje je katolik gradonacelnik glavnog (i najvaznijeg grada u Europi), onda cu im se izvinuti.. a dotle nek sute. Jer vise ima crnaca, arapa, i zutih u jednoj ulici u Londonu nego u citavoj turskoj.
Pajdo moj tišma. Po komentarima se vidi ispod površine rasno i vjerski netrpeljiva osoba. Bolje da više ništa ne pričaš, ne vezano za Bošnjake. Ćupu jedan !!!
Prije nego ga napadnete, daću vam primjer iz jednog priloga kojeg sam skoro gledao, gdje islamsku doseljenici u Velikoj Britaniji organizuju patrole u kojima zaskaču omladinu koja konzumira alkohol, oduzima im isti na silu i na silu ih pokušava indoktrinirati u Islam. Dakle prije nego ovakve izjave shvatite kao napad i na vas lično, jer igrom slučaja pripadate istoj vjeri, shvatite da ste kulturološki bliži ovom koji je ovo izjavio, nego onima kojih se izjava tiče.
Cuj podrzava hamas, koga treba da podrzim? Mozda zlocince, ubice djece.